2777
2789
عنوان

گل خوشگل معرفی کنید برای هدیه

492 بازدید | 17 پست

گل و گلدون ببریم برای هدیه بده؟ 

چندتا گل خوشگل بگیدلطفااااا🙏🙏🙏🙏

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
گل نرگس توی گلدون شیشه ای با ربان زرد

گل وگلدون چی؟ مثل بنت قنسول یا بنسای؟ 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه زاموفیلیارو خیلی میپسندم البته اگه گلدون گل منظوره هم شیک و گرونه  و  هم جون س ...

اره همون گلدون گل منظورمه

ممنون دیگه چی؟ 

یه چنتایی میخام😅

گل آپارتمانی بخوای ببری ایناخوبه  برگ انجیری  پتوس شامادورا دراسنا کروتن زاموفیلیا&n ...

ممنونم

بنت قنسول نخر تومحیط گلخونه بهتر میمونه

جدی؟ 

خوشگله ولی 

اره همون گلدون گل منظورمه ممنون دیگه چی؟  یه چنتایی میخام😅

زاموفیلیا خیلی خوبه اگه پولش مهم نیس بلکش یا ابلقش خیلی شیک تره ولی همون سبزش هم خوبه

سانسوریا شمشیری ابلقم قشنگه البته گلدون پر برگش

پتوس هم پتوس مرمری یا پتوس نئون خیلی شیکتر از معمولیاشه

اینا رو هر کسی میتونه نگهداری کنه

زاموفیلیا خیلی خوبه اگه پولش مهم نیس بلکش یا ابلقش خیلی شیک تره ولی همون سبزش هم خوبه سانسوریا شمشی ...

ممنون عزیزم

خوشگله ولی بعد چند مدت تو خونه برگای جدید که در میاره سبز درمیاد نه قرمز من پرسیدم گفتن محیط گلخونه ...

اها 

ذهنمو درگیر کرده

نمیدونم شاخه گل بگیرم یا گلدون گل