2777
2789
نمیدونم فقط میدونم دخترخالم همونی که داداشمومیخواست بشدت حالش بده ورفته خونه مادربزرگمون ولی مادرم ...

طفلک داداشت و خواهر دختر خالتم این وسط سوختن فقط سر لجن گری خواهرش 🫤این همه مرد تو خیابونه دقیقا باید بره سمت خواستگارتو

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
خالت چی هیچ واکنشی نداشت به این قضیه ؟ چطور راضی شدن اخه زندگی دو نفرو بهم بزنن 

نه 

خالم اول گریه کرد من نمیدونستم ولی دروغ میگفت

حتی به دختری که قرارشد زن داداشم بشه هم فکرنکرد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک داداشت و خواهر دختر خالتم این وسط سوختن فقط سر لجن گری خواهرش 🫤این همه مرد تو خیابونه دقیقا با ...

حال روزمون خیلی زاره 

داداشم یکبارگریه شوندیدم از شهریور داداشم فقط اشک میریخت

چقدر التماس مادرموکرد که خواهرش تقصیری نداره مادرم گفت نه من مدام قرص خواب میخورم اگربدم تازه۱۵دیقه اس بیدارشدم باورت میشه دیشب۱۲شب خوابیدم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
حال روزمون خیلی زاره  داداشم یکبارگریه شوندیدم از شهریور داداشم فقط اشک میریخت چقدر التماس ما ...

عزیزم اتفاقا خداروشکر کن الان فک کنم عقد میکردی بعدش یه همچین اتفاقی برات میفتاد اونجا خیلی بدتر بود که مردی که قراره بره بهتر که تا اسمش تو شناسنامت نرفته رفته الانم خودتو کم کم جمع جور کن چون دورادور خبر حال و روزت بهشون میرسه نذار دشمن شاد بشی 🥲

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
عزیزم اتفاقا خداروشکر کن الان فک کنم عقد میکردی بعدش یه همچین اتفاقی برات میفتاد اونجا خیلی بدتر بود ...

خداازشون نگذره خداازشون نگذره مثل دوتاجنازه توخونه افتادیم لعنت بهشون

جالب مهریه من۷۶سکه بود با۴۰گرم طلا

مهریه اون۱۴سکه و۱۴گرم طلا

حال روزمون خیلی زاره  داداشم یکبارگریه شوندیدم از شهریور داداشم فقط اشک میریخت چقدر التماس ما ...

صبر کن فقط

اون روزی رو میبینی که دخترخالت با چشمای گریون اومده ازت حلالیت بطلبه تا یه اب خوش از گلوش پایین بره .مطمئن باش اون روز دیر نیست .البته هم دخترخالت و هم شوهر پست فطرتش