2777
2789

سلام 

دوستان روز اول مدرسه رشته تجربیم بود 

جوری معلم ها اومدن و ما رو ترسوندن ک دلم میخواد دیگه زنده نباشم 

خیلی میترسم از پسش بر نیام

حس میکنم اصلا نمیتونم بخونمشون و سنگینه 

چ کنم به نظرتون 

شما هم اینطوری بودید روز اول ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای من اینکارا چیه

اینجوری اگه بترسی از رقیبات عقب میمونیا

تو آسون ترین درس رو مثل هویت اگه نخونی فکر می‌کنی چقدر سخته.بعد که خوندی میبینی هیچی نیست

شیمی فیزیک و...هم همینه الکی بزرگش کردن

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

اگ علاقه نداشته باشی بله خیلی حوصله سر بره و سخت 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

من ک خیلی ریلکس بودم.ترس نداره ک عزیزم اما اگه میبینی در ظرفیتت نیست مجبور نیستی تجربی بری

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
نصف کشور رشتشون تجربیه بیشترین امار کنکور برای تجربیه یعنی همشون نخبه هستن؟یا نابغه؟ یه رشته کاملا ...

آخه معلم زیست اینقدر ما رو ترسوند ک به خدا دارم از رشته ای ک انتخاب کردم گریه میکنم 

منی ک با علاقه و عشق رفتم تجربی نشستم اشک میریزم

خوب واقعا سنگینه باید از دهم عین خر بخونی ، نترس به جای ترسیدن تلاشتو کن.خود کتاب سخت نیس ولی تست اینا زیاد بزن اونا سختن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

مارو هم میترسوندن 

هدفشونم اینه که ول کنی بری یه رشته ی دیگه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من رفتم بدبخت شدم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست