2777
2789

ما بابرادر شوهرم یه ساختمونو دو طبقه آپارتمانی شریکی خریدیم 

بماند که چقدر اذیتمون کردن یا چقدر زیر حرفاشون زدن 

الان اینا 3.4ماهه اومدن سرخونوشن.. چون شرایط خونه خرید نشون سخت بود دوسال دست مستاجر بود خونه 

الان اینقدر رفتارشون زشت و زننده است که حدو حساب نداره یه جوری برخورد میکنن که مالک کل ساختمونن 

فکرمیکنن ما حسادت داریم بهشون 

یه کاری کردن که آدمیزاد رغبت نمیکنه توصورت شونو نگاه کنه 

اینارو گفتم که بدونید باهیچ کس شریکی حتی یه چوب کبریت نخرید 

بدیش میدونید کجاست؟ ما میخواستیم خونه جدا بخریم همین برادر شوهرم اومد مظلوم بازی کردکه نه مادوتابرادر بیشتر نیستیم که بزار باهم باشیم 

بدی دوم اینه اینا دوتا بچه دارن بچها همش تو کوچه ولا هستند دوستاشونو میارن داخل راه رو کلی سرو صدا میاد بالا بخدا من یه دختر دارم اصلا ازما صدا بلند نمیشه 

ولی امان از اینا بهشونم که بگی فکرمیکنن ما بخیلیم    دعاکنید درآینده نه چندان دورما ازاین خونه بریم 🥲

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شریک شدن جدا تو خونه شریکی زندگی کردن جدا!! امیدوارم سندش تفکیک باشه حالا

اومدیم تفکیک کنیم همین برادر شوهرم گفت نه میخواید کلاه بزارید سرمن 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

دقیقا هیچ چیزی شریکی خوب نیست حتی با بابای خودت یا برادر خواهر خودت . دوری راحتی

خیلی ما گول ظاهر اینارو خوردیم الان فهمیدیم مار تو آستینن

همسرم خیلی حرص میخوره خیییلی 

ماهم15 سال پیش شریکی با برادر شوهرم زمین خریدیم و دوطبقه ساختیم، چه خونه ای بود، زمینش 800متر بود، خونه 200متر، خییییلی شیک ساخته بودیم، حتی یه خونه کوچیک ورودی ساختیم برای سرایدار 

ولی فقط 3 سال تونستم تحمل کنم جهنم بود برام جهنمممم

الان تو یه اپارتمان 140 متری زندکی میکنم. کوچیکه ولی آرامش دارم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ماهم15 سال پیش شریکی با برادر شوهرم زمین خریدیم و دوطبقه ساختیم، چه خونه ای بود، زمینش 800متر بود، خ ...

تورخدا دعا کن ما هم یه روزی از این خونه بریم بخدا اینقدر فشار روی همسرم که چند وقت پیش رفته بود خونه رو گذاشته بود بنگاه واسه رهن من نزاشتم گفتم الان میگن نگاه کن از حسادت نتونستن بمونن رفتن... ماهم قبل از اینا خونه بهشت بود الان 4ماهه اومدن صداشون شده سوهان روح 

ما با دوتا از برادر شوهرام تو یک ساختمونیم... خدا رو شکر مشکل خاصی نداریم از لحاظ سرو صدا هم خیلی اذ ...

منم بچه دارم یه دختر 5 ساله 

بحث بچه نیست ها بحث فرهنگ اپارتمان که این جاری من و بچه هاش ندارن 

تورخدا دعا کن ما هم یه روزی از این خونه بریم بخدا اینقدر فشار روی همسرم که چند وقت پیش رفته بود خونه ...

انشالله

من حالا اصلا همسرم راضی به فروش نبود، من افسردگی گرفته بودم و. حالم خیلی بد بود، دکترم راضی اش کرد

تو. اگر ارامشتو تو جدا شدن ازشون میبینی، به چیزی اهمیت نده، خداروشکر همسرت که راضیه

ولی اگر مشکلت فقط سروصداست، تو اپارتمان هم همه جور آدم هست، نمیشه همه رو ساکت کرد

من مشکلاتم با اونا چیزای دیگه بود

پسر جاریم هم سن پسرام بود و بین بچه هام اختلاف مینداخت

بچه هامو داشت داغون میکرد. برادر شوهرمم شب و. روز تو. خونه ی ما پلاس بود، ارامش نداشتم 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

انشالله من حالا اصلا همسرم راضی به فروش نبود، من افسردگی گرفته بودم و. حالم خیلی بد بود، دکترم راضی ...

آخه سرو صداشون عین آدمیزاد نیست که مثلا پسرش آب میخواد از داخل کوچه هواااار میکشه میاد تا در خونه صداش تا طبقه سوم قشنگ میره چه برسه به خونه ما 

دوستاش و میاره داخل راهرو اینقدر سرو صدا میکنن اونوقت این جاری بیشعور من نمیگه بابا کم ترسرو صدا کنید برید بیرون اصلا 

میدونی احساس میکنم از دستی این کارو انجام میده این حرکتش حالمو بد میکنه وگرنه من آدم خیلی منطقی و آرومی هستم همیشه همسرمو من آروم میکنم ولی واقعا روی مخن 

تازه دوساله خریدیم اینجا رو موقعیتش و داشتم یک ثانیه ام تحمل نمیکردم همسرمم میگه بریم مستاجری که من قبول نمیکنم 😅