2777
2789
عنوان

اگه تایپ شخصیتی تون intj ـه بیاین ✨

1738 بازدید | 13 پست

بیاین یه سری از رفتارای خاص تونو بگین ببینیم همه همینجوریم یا نه 

مثلا من وقتی از کسی ناراحت میشم اولش با رفتارم نشون میدم تا خودش بیاد برام توضیح بده و از دلم در بیاره 

از اینکه اونم بخواد با رفتار از دلم دربیاره متنفرممم میخوام فقط دلیل بشنوم

اگه از رفتارمم نفهمیدم صریح بهش میگم ناراحت شدم و اگه بازم توضیح نشنوم کلا سرد میشم 

شمام اینطورین؟؟

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دوستم ناراحت بودم ولی بنظرم ارزش اینو نداشت که ازش دلیل بخوام و ترجیح دادم باهاش ارتباطی نداشته ب ...

این مورد شاید استثنا باشه چون ادم بی شعوری بود
شاید اگه ادم خوبی بود مثل تو رفتار میکردم

imma take my life back
از دوستم ناراحت بودم ولی بنظرم ارزش اینو نداشت که ازش دلیل بخوام و ترجیح دادم باهاش ارتباطی نداشته ب ...

تو دیگه خیلی خفنی😂✨

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

من تست دادم ولی یادم نیست تایپ شخصیتیم چی بود اسمش.اصولا ادما ولی توضیح نمی دن باید ناراحتیتو بفهمن یکی دوبار اگه سعی کردن با رفتار خوب جبران کنن یعنی براشون مهمی وگرنه اگه ادامه بدن یعنی نه.اما اگه تو تایپت شخصیت حساس و زودرنجه باید حساسیتتو کم کنی.تو مال من مشاور گفت خیلی حساسی

الان infj ام  ولی قبلا intj بودم... خیلی منطقی به همه چی فکر میکردم

من قبلا infj بودم خیلی مهربون تر و دلسوز تر بودم

تو دخترخالمی باهام یهو قطع رابطه کرد و چند ماه بلاک بودم تا اینکه حضوری همو دیدیم و مامانم و خالم اشتیمون دادن نشستیم مفصل صحبت کردیم و فهمیدیم ک همش سوءتفاهم بوده ولی چقدر من توی اون مدت زمان اذیت شدم و از طرفی دیگه کاملا وابستگیم و علاقم از بین رفت 💔

الان شاید باهم دوست باشیم ولی نه مثل حس و حال قبل حداقل از سمت من اینطوره 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
من تست دادم ولی یادم نیست تایپ شخصیتیم چی بود اسمش.اصولا ادما ولی توضیح نمی دن باید ناراحتیتو بفهمن ...

درسته ولی من در کل آدم بیخیالیم و حساسیت نشون نمیدم ولی ناگهان تو یه موقعیت دیگه نمیتونم بیخیال باشم و دیگه تمومه برام

تو دخترخالمی باهام یهو قطع رابطه کرد و چند ماه بلاک بودم تا اینکه حضوری همو دیدیم و مامانم و خالم اش ...

من دوس دارم که طرف بیاد و صحبت کنه راجبش
چون ادم مهمیه برام

و ارتباط نداشتن باهاشم سخته
ولی خودمو کوچیک نمیکنم هرچقدم سخت باشه

شاید باید خودت پیش قدم میشدی :)

imma take my life back

من فقط سکوت میکنم بعد چند دقیقه هم یادم میره ولی اگه برا طرف مهم باشم سریع می‌فهمه که حالم گرفتس ناراحت شدم و میاد از دلم در میاره سریع هم خر میشم😢

آنقدر معروفم که ازم امضا میخاین. 😌😎
درسته ولی من در کل آدم بیخیالیم و حساسیت نشون نمیدم ولی ناگهان تو یه موقعیت دیگه نمیتونم بیخیال باشم ...

منم مثل توئم یهو میذارم کنار ولی دلیلش اینه ک انقدر هیچی نمی گم نمی گم بعد دو سال می فهمم مثلا این دوستم چقدر بدی کرده من نادیده گرفتم بعد یهو میذارم کنار انگار دیگه مردن برام.ولی خوب نیست اصلا من نتیجه ی خوبی نگرفتم.باید حرف زد شاید سوتفاهم باشه طرف مقابل جبران کنه دیگه اگه خیلی طزف ذاتش بد باشه ادم باید بذاره کنار.بعد می شه کنار نذاشت بردشون تو دایره ی دوستای دورتر .کلا زیاد صمیمی شدن با جنس موافق من نتیجه گرفتم خوب نیست دوری و دوستی برای تفریح 

من دوس دارم که طرف بیاد و صحبت کنه راجبش چون ادم مهمیه برام و ارتباط نداشتن باهاشم سخته ولی خودمو ...

هوم یک شرایطی پیش اومده بود و از اونجایی ک ما دور از همم هستیم فکر کرده بود من دیگه آدمای جدیدی وارد زندگیم شدم و از اونجایی ک قبلا از سمت دوستاش صدمه دیده بود نمی‌خواست دوباره این اتفاق براش بیوفته و برداشتش این بود ک من دیگه دوست ندارم دوستیم رو باهاش ادامه بدم و بدون اینکه چیزی بهم بگه یه روز دیدم از همه جا بلاک شدم در صورتیکه تا روز قبلش باهم چت میکردیم اینقدر تعجب کرده بودم ک فکر کردم پروفایلش رو برداشته تازه پروفایل ست گذاشته بودیم با گوشی مامانم ک چک کردم دیدم نه واقعا بلاک شدم با گوشی مامانم پیام دادم اونم بلاک کرد هرجایی رو امتحان کردم ولی فقط بدون هیچ کلمه ای منو بلاک می‌کرد تا اینکه همو دیدیم خلاصه توی این مدت خیلی بهم سخت گذشت ولی کاملا منو تبدیل ب آدمی کرد ک از هیچ کس توقعی نداشته باشم و از هیچ کسی هیچ چیزی بعید نیست 🚶‍♀️💔

وای چقدر صحبت کردم لازم نیست جواب ندین خواستم یکم سبک بشم 💗

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.