2777
2789
عزیزم کرم های ریز و سفید کرمکن تو مدفوع هم هستن لازم هم نیست مدفوع کنی تا بیان اگه رسیدگی نشه همه اعضاع میگیرن اگه هم طول بکشه باعثبی اشتهایی و عفونت میشه شما به خصوص شب ها و دم صبح خارش نداری؟
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
عزیزم کرم های ریز و سفید کرمکن تو مدفوع هم هستن لازم هم نیست مدفوع کنی تا بیان اگه رسیدگی نشه همه اعضاع میگیرن اگه هم طول بکشه باعثبی اشتهایی و عفونت میشه شما به خصوص شب ها و دم صبح خارش نداری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا درمانش آسون ترین درمانیه که فکرشو بکنی الانم که بری دکتر واسه شوهر و کوچولوتم دارو میده یه بار الان میخورین یه بار هم دو هفته دیگه ببخشید میپرسم ناحیه پشتتون سوزش دارین یا همه جا؟
آلا روشن ایشون میگه ادرار کرمک توی روده رشد میکنه ساحل جان اگر سوزش داری بدون وجود کرم هم باید بری درمان کنی
آموزش عکس گذاشتن در تاپیک های نینی سایت http://8pic.ir/images/07qa7syjdovsngtbxfgd.jpg
کرمکً توی روده جایی نزدیک به مقعد رشد میکنه و اکثرا شب ها بیرون میاد و تخم هاشو میزاره در مواقع نادر هم ممکنه به مجرای ادرار برسه مخصوصا در خانوم ها درمانش ساده هست جای نگرانی نیست دکترا میگن اگه کرم سفید و ریزی رو دیدین کرمکه
آخه چند وقت نبودن دوباره اومدن . مثلا یه ما بیش بودن دیگه نبودن تا امروز صبح . شوهرم خیلی دقیقه من ...

سلام عزیزم خوبی ،من امروز مشکل شما برام پیش اومده میشه راهنمایی کنین که چیکار کردین خوب شدین 😭