2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کلی گریه کردم،دخترم رفت پیش دبستانی

اخی عزیزم خوشحال باش بزرگتر شده.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اره واقعا  کاملا درست میگی بچه های الان اصلا ذوق ندارن

منم میگم سال به سال انگار ذوق همه چیز واقعاً توی وجود خودمون بچه‌های جدید نسل‌های جدید کور میشه یادمه موقعی که لوازم تحریر می‌خریدم معمولاً سه چهار هفته یک ماه قبل از مهر بود از ظهر هر شب خوابم نمی‌بود که کی میشه برم مدرسه بتونم اینا رو استفاده بکنم ولی دیشب عملاً همه بچه‌های توی جمع ناراحت بودن که چرا باید فردا برن مدرسه هیچ کدومشون خوشحال نبودن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آره ما در لحظه زندگی می کردیم عیدا جقدر ذوق داشتیم بچه های الان زیاد خوشحال نیستن 

آآره واقعا ما نسلی هستیم که لذت خیلی چیزا رو چشیدیم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم میگم سال به سال انگار ذوق همه چیز واقعاً توی وجود خودمون بچه‌های جدید نسل‌های جدید کور میشه یادم ...

اره دقیقا 

بچه های منم دیشب خوشحال نبودن میگفتن کاش تعطیلات بیشتر بود حوصله نداریم بریم مدرسه با اینکه. زمان ما درس خوندن جدی تر بود اما ذوقمون بیشتر بود

اره دقیقا  بچه های منم دیشب خوشحال نبودن میگفتن کاش تعطیلات بیشتر بود حوصله نداریم بریم مدرسه ...

نمی‌دونم یا ما واقعاً خیلی بچه‌های ساده‌ای بودیم و از نبود هیچ امکاناتی برامون مدرسه رفتن با اون وضعیت آموزشی حس شادی داشت یا واقعاً بچه‌های الان از شدت زیاد بودن امکانات و شادی برای هیچ چیزی ذوق نمی‌کنند

من بچگی برای پیش خیلی کم روبودم واحساس غربت وتنهایی میکردم برای مدرسه ذوق داشتم ولی لحظه رفتن که میرسیدیه غم جداشدن ازمامان وداداشم میومدسراغم‌..الانم دخترم دوسداره بره پیش ولی دلش میخادمنم پیشش باشم