2777
2789

سلام من موهام دو رنگه نصف مشکی خودم،نصف قهوه ای تیره.خالا می‌خوام خودم رنگشو یکدست کنم و چنتا لایت بندازم توش.پوستمم روشنه و چند روز دیگه هم انشالله زایمانمه...میشه راهنماییم کنید دستورش رو دقیق بگید خواهرا🙏🏻🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دکلره کنی اگ مخای لایت کنی

می‌دونم میخوام چنتا بندازم واسه تنوع. چطور کنم ؟باید اول کلش رو یه دست کنم بعد لایت هارو بی رنگ کنم بعد رو لایتایی که جدا دکلره شده باز رنگ بذارم؟؟

من خودم ی بار رنگ قرمز مخملی گذاشتم خیلی شیک شده بود همه تعریف کردن از این رنگ اما لایت نکردم خودم باید بری آرایشگاه خوب که قشنگ به  پایه برسونه وموهات آسیب نبینن

اطلاعی ندارم ولی چون بارداری سخت نیست خودت انجام بدی؟ 

میدم خواهرم کمک کنه اما منتاها اینو نمیدونم که اگه یک دست یه قهوه ای کامل بذارم رو موهام بعد لایت گیری کنم با دکلره روی لایتا شنی بذارم بد نیست یا اینکه بذارم همین دو رنگ بمونه فقط این بذارم و آخر سر رنگساژ شنی بذارم🤯🤔 

می‌دونم میخوام چنتا بندازم واسه تنوع. چطور کنم ؟باید اول کلش رو یه دست کنم بعد لایت هارو بی رنگ کنم ...

کل مو دکلره نکنی یوقت

اول شامپوشیمیایی کن 

بشور حالا رنگ کن یکدست بشه 

بعد فویل بپیچ و دکلره و رنگساژ فویلا 

میدم خواهرم کمک کنه اما منتاها اینو نمیدونم که اگه یک دست یه قهوه ای کامل بذارم رو موهام بعد لایت گی ...

اول شامپوشیمیایی کن که یکدست بشه

بعدشنی ماسه ای بذار همه بدرنگیارو میگیره

میدم خواهرم کمک کنه اما منتاها اینو نمیدونم که اگه یک دست یه قهوه ای کامل بذارم رو موهام بعد لایت گی ...

دکلره اگه میخوای از کلاه در بیاری یکی دوبار دکلره کن وبشور به شرطی که موهات نسوزن بعد که دیدی پایه موت خوبه دکلره رو بشور  وخشک کن بعد رنگ ساژ