2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهر

99 بازدید | 9 پست

تولد من منت گذاشتن پول گذاشتن تو پاکت  اولین سالیه ک تو این خانواده ام  شوهرم هم برام هدیهنگرفت ولی اتاق فرار رفته بودیم و اونجا جاریم سورپرایزم کرد برای تولد مادر خودم هدیه ای نگرفتیم و برای سر عقدم پابند طلا گرفته بودیم ک شوهرم به من بده ک مادرشوهرم آنقدر گفت ک برای منه برای منه آخرش هم این پابند رو به من ندادن الان زشته جاری کوچیکه هدیه بده یا کیک بگیره ما دست خالی بریم؟ بقیش هم گفتن داره صبر کنین تایپ کنم

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

شوهرت برات طلا خرید مادرش برداشت؟

عجب🤔

نه بابا دست خالی برو بگو همون پابند که ازم کش رفتی کادوی ۱۰ تا تولد بود

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
شوهرت برات طلا خرید مادرش برداشت؟ عجب🤔 نه بابا دست خالی برو بگو همون پابند که ازم کش رفتی ک ...

آخه نمیشه اینجوری گفت میخوام یکسری کنم خجالت بکشه از کارش برگردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیشه اینجوری گفت میخوام یکسری کنم خجالت بکشه از کارش برگردونه 

به شوهرت بگو ازش بگیره.

آخرش سر عقد شوهرت چی داد بهت؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به شوهرت بگو ازش بگیره. آخرش سر عقد شوهرت چی داد بهت؟

شوهرم اینکارو نمیکنه هیچی نداد بهم  راضی نبودن به ازدواج ما بخاطر مهریه

شوهرم اینکارو نمیکنه هیچی نداد بهم  راضی نبودن به ازدواج ما بخاطر مهریه

اینطوری بهت ظلم شد. از حقت دفاع کن.

به شوهرت بگو یکی دیگه برات بخره

اینم بگم ک دلم میخواد فردای روز تولدش برم طلا بخرم و یجوری بفهمونم  بهش ک حالا این دستبند یا پابند طلا هستش و اگه تیکه انداخت یا چیزی جلو شوهرم گفت چرا تولد من هیچی ولی برا زنت اینجوری دلم میخواد جوابی بدم ک هم هوو گفتنش بهم رو یادآوری کنم و بگم تو نباید خودتو با من مقایسه کنی هم از دعوامون سر عقد گفته باشم هم از اینکه کارت زشت بود ک اون پا بند رو ندادی

[QUOTE=311308306]اینطوری بهت ظلم شد. از حقت دفاع کن. به شوهرت بگو یکی دیگه برات بخره[/QUOTالان مگه طلا ارزونه ک بتونه راحت یکی دیگه برام بخره اون پابند سنگین بود

[QUOTE=311308306]اینطوری بهت ظلم شد. از حقت دفاع کن. به شوهرت بگو یکی دیگه برات بخره[/QUOTالان مگه ط ...

باشه. وام بگیره.

شمام حق داری.

باهاش دعوا نکنیا.

با آرامش ازش بخواه

باشه. وام بگیره. شمام حق داری. باهاش دعوا نکنیا. با آرامش ازش بخواه

من عقدم  نمیخوام توی فشار بزارمش وام گرفتیم برای مغازه  دلم میخواد از حقم دفاع کنم توی جمع عنوان کنم ک خجالت زده بشه مادرش از کارش ک منو هوو میدونه برا خودش  دلم میخواد اون پابند رو ازش بگیرم