تولد من منت گذاشتن پول گذاشتن تو پاکت اولین سالیه ک تو این خانواده ام شوهرم هم برام هدیهنگرفت ولی اتاق فرار رفته بودیم و اونجا جاریم سورپرایزم کرد برای تولد مادر خودم هدیه ای نگرفتیم و برای سر عقدم پابند طلا گرفته بودیم ک شوهرم به من بده ک مادرشوهرم آنقدر گفت ک برای منه برای منه آخرش هم این پابند رو به من ندادن الان زشته جاری کوچیکه هدیه بده یا کیک بگیره ما دست خالی بریم؟ بقیش هم گفتن داره صبر کنین تایپ کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینم بگم ک دلم میخواد فردای روز تولدش برم طلا بخرم و یجوری بفهمونم بهش ک حالا این دستبند یا پابند طلا هستش و اگه تیکه انداخت یا چیزی جلو شوهرم گفت چرا تولد من هیچی ولی برا زنت اینجوری دلم میخواد جوابی بدم ک هم هوو گفتنش بهم رو یادآوری کنم و بگم تو نباید خودتو با من مقایسه کنی هم از دعوامون سر عقد گفته باشم هم از اینکه کارت زشت بود ک اون پا بند رو ندادی
[QUOTE=311308306]اینطوری بهت ظلم شد. از حقت دفاع کن. به شوهرت بگو یکی دیگه برات بخره[/QUOTالان مگه طلا ارزونه ک بتونه راحت یکی دیگه برام بخره اون پابند سنگین بود