2777
2789
عنوان

من الان طلاق بگیرم بچمو میدن به من یا پدرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 31 پست

هنوز 20روزه مادر شدی

بعد به این که بچتو بدن به تو یا پدرش فکر میکنی

مادر شدنت مبارک

یاد خودم افتادم بچم که به دنیا اومد خواهرم میگفت دیوونه شدی چرا هیچ نگاهتو از بچه برنمیداری

اینقد حس مادر شدن زیباست که واقعا هیچ کلمه ی در حد حسش نیست نگاش میکردم ساعت ها بعد اشک میرختم

ثمره کدوم ثوابه مادر شدن

خلاصه مطلب.به اون بچه شیر زهر شده مادر نده.وقتی عصبانی میشه یا شیرت بی مزه میشه یا طعم بد میده.الکی استرس و مریضی و نگرانی همزمان به اون بچه با شیرت نده.ادم بخاطر زندگیش هرکارغیرممکنی میکنه.وای ب این ک بچه هم داشته باشه.حالا گر شرایطت غیر قابل تحمل فقط چندماهی صبوری کن اون بچه باارامش ب ی جایی برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد طلاق نداشتم ولی شوهرم به شدت سرد شده و هیچ اهمیتی نمیده بهم 

بسم الله.....حالا بزار زخمات خوب بشه

بعدشم اینا طبیعیه خود مرد الان تحت فشار و سختشه ک بچه بین توجه و محبتای پی در پی شما دوتا قرارگرفته.مردا از بچه بیشتر محتاج توجه ومحبتن...

چندسالته؟

کاش میشد بری مشاور مردا بعد زایمان عوض میشه شما هم ضعیف شدی به تغذبه ات برس ویتامین بدنت چک کن کم نباشه الان که وقت جدایی نیست زود تصمیم نگیر خدا کمکت کنه ان شالله

بسم الله.....حالا بزار زخمات خوب بشه بعدشم اینا طبیعیه خود مرد الان تحت فشار و سختشه ک بچه بین توجه ...

۲۳ سالمه 

چن وقته مشکل داریم خودش گف ک نمیخوام زوری دارم تحملت میکنم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

چقدر الکی به طلاق فکر میکنین.اگه انقدر آدم ضعیفی هستی و هنوز به بلوغ نرسیدی که به خاطر سرد شدن چند ماهه همسرت میخوای بچه ۲۰ روزه تو ول کنی بیخود کردی اون بچه رو وارد این دنیا کردی

۲۳ سالمه  چن وقته مشکل داریم خودش گف ک نمیخوام زوری دارم تحملت میکنم

شاید واقعا مقصر این مشکلات زندگی اکثرا با شماست...به خودت و رفتارات فکر کن از طرف خودت نه.با وجدانت و از سمت یه ادم بی طرف به قضیه نگاه کن.اونوقت به موقع دعوا اشتی و حتی قهرمیکنی

۲۳ سالمه  چن وقته مشکل داریم خودش گف ک نمیخوام زوری دارم تحملت میکنم

من انقدر از این حرفا و بدترشو شنیدم.ولی نشون دادم که هنوز باعشق کنارشم و بهش نگاه میکنم...الان خیلی چیزا برای من تغییر کرده...اینم بگم ک خودم مقصر بودم و میشنیدم.مردا حساسن و ملتمس جنس زن.ذاتا باید ب زن وابسته باشن اولش مادرشون بعد عروسی هم زنش.ب قدر نیازهاش براش کافی نبودی.حتما نباید توجه باشه ک.بعضا باهاش مثل یه بچه نازشو بکش حتی تو بحث یا ارومش کن بعد حرفتو بزن

عه تبریک میگم.بچتون پسر؟میشه یکم از حالات و تحولات بدنت و علائمت بگی.ممنونم

ممنون عزیزم،  اره پسرن ، دوقلو هستن.من چون دوقلویم نسبت به تک قلوها سخترم  الانم که دیگه نمیتونم راه برم . سه ماه اول حالت تهوع شدید داشتم سه ماه دوم نسبتا راحت گذشت الانم که پا به ماهم🥰🥰🥰🥰

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

سلام عزیزم امیدوارم هرچه زودتر این پیام منو بخونی من اکثر تاپیک هاتو خوندم گلم تو زندگیت مشکل اساسی نداره که بخاطرش بخوای طلاق بگیری شوهرت هم ظاهرا مرد خوبیه مسئولیت پذیر و دست و دلبازه، تنها مشکلی که الان دارین هورمون های تو به هم ریخته شوهرتم چون تازه زیر بار مسئولیت رفته و پدر شده هنوز استرس داره تو فک نکن برا مردا راحته نه برای مردای خونواده دوست و مسئولیت پذیر، سخته پدر شدن... شوهرمنم عین شوهر تو یه مدت استرس داشت اخلاقش عوض شده بود منم بخاطر به هم ریختگی هورمون هام همش دعوا داشتیم باهم بچه که بزرگتر شد ماهم پخته تر شدیم کم کم مشکلاتمون حل شد تو فقط صبوری کن این روزها بگذره همه چی درست میشه فقط به حرف شوهرت گوش بده هرچی گف بگو باشه تو راس میگی حتی اگه از خونوادت بد گف بگو تقصیر من چیه خب خونوادمه، اما باشه تو حق داری، ببین بعدش چقد باهات خوب میشه شوهرمنم همش هرچی از خونوادم میگف من هواداری میکردم و سر اونا دعوا میکردیم بعد دیدم هرکس زندگی خودشو دارا من چرا بخاطر تعصب کشی خونوادم با شوهرم جنگ راه بندازم...الان خیلی بهترشده باهام کلن بزرگتر که بشی میفهمی الان خونواده اصلی تو شوهرت و بچه اته، پس قدرشون بدون به سختی بچه دار شدی حیف نیس آینده اشو خراب کنی بچه طلاق بشه، عزیزم خداروشکر کن قدر زندگیتم بدون...گاهی ماها خوشبختیم اما خودمون خبر نداریم خدایی نکرده وقتی از دست دادیم قدر داشته هامونو می‌فهمیم...پس نزار دیر بشه زندگیتو خراب نکن با یه نوزاد کوچیک میخوای کجا بری، یه مشکل هم به مشکلات خونوادت اضافه کنی؟...پس اشتباهه خوب به حرفام فکر کن ...امیدوارم موفق بشی و بهترین ها برات رقم بخوره

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

سلام عزیزم امیدوارم هرچه زودتر این پیام منو بخونی من اکثر تاپیک هاتو خوندم گلم تو زندگیت مشکل اساسی ...

ببخش اگه حرفام طولانی شد اما لطفا بخونش...چون خودم تجربه کردم دوس داشتم بهت بگم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏