2777
2789
عنوان

ذکری که خیلی خیلی خیلی خیلی سریع جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 8113 بازدید | 44 پست
ازش جواب گرفتین ؟ممنونم عزیزدلم 

من از دعای ساده تو دلم هم جواب گرفتم :) خدا بی‌جواب نمی‌ذاره کسی رو 

ولی حضرت عباس شده با دندون نگهت داره ولی نمی‌‌ذاره بیفتی :) به ایشون توسل کنید 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون خدا و قرانش برم ولی اعتقادی ب ذکر و این چیزا ندارم مثلا من میخوام خونه بخرم ۸۰۰میلیون مثال بعد ...

منم میخوام بیشتر به خدا نزدیک بشم تا صدامو زودتر بشنوه برام دعا کنید حاجت روا بشم عزیزدلم 

من از دعای ساده تو دلم هم جواب گرفتم :) خدا بی‌جواب نمی‌ذاره کسی رو  ولی حضرت عباس شده با دندو ...

دلم خیلی شکسته خیلی زیاد 

به حضرت عباس با چه دعایی متوسل بشم؟بلدین شما ذکرش رو ؟

قربون خدا و قرانش برم ولی اعتقادی ب ذکر و این چیزا ندارم مثلا من میخوام خونه بخرم ۸۰۰میلیون مثال بعد ...

عزیز خدا خودش گفته من اراده م بر اینه که بعضی کارها رو با اسباب انجام بدم و گاهی این ذکر هست که نقش اسباب رو داره و وسیله ساز هست شما اگه بیشتر حرف فقر رو بزنی به نظرت انرژی منفیش نمیاد تو زندگیت؟ اینم همونه وقتی ذکر میگی انرژیش خواسته شما رو جذب می‌کنه و گاهی پول همون خونه از جایی که فکرشو نمیکنی برات فراهم میشه یعنی من خیلیا رو دیدم تجربه کردن

دلم خیلی شکسته خیلی زیاد  به حضرت عباس با چه دعایی متوسل بشم؟بلدین شما ذکرش رو ؟

خدا رو به حضرت عباس تو دلتون قسم بدین به نظرم کافیه...

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...