2777
2789
عنوان

خانمای دختر دار یه لحظه بیاید

144 بازدید | 18 پست

از وقتی که به شروع مدارس نزدیک میشیم دخترم نگران تر میشه 

میخواد بره پایه هفتم مدرسه دولتی ازمون ورودی از ششم میگیرن ازشون؟ 

دخترم اصلا نتونست بخونه الان خیلی نگرانه 

چیز خاصی نیست ن نمره ایی میدن نه هیچی ی چیز علکیه از منم از کلاس پنجم ب اینور می‌گرفتن بعضی سالا هم اصلا تصحیح نمیکردم 

5 سال خواننده خاموشم بالاخره بعد از هزار بار تلاش تونستم وارد نی نی سایت شم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ فرقی نداره مهم دبیرستان خوب هست  دوره اول متوسطه رو خودش خوب بخونه بهترین میشه اصلا نگران ...

درسته عزیزم الان نگرانیش اینه که ازشون ازمون ورودی از ششم میگیرن یا نه دختر شما داشته؟ 

درسته عزیزم الان نگرانیش اینه که ازشون ازمون ورودی از ششم میگیرن یا نه دختر شما داشته؟ 

همین آزمونی رو نمیگین ک اول هر پایه ایی از سال قبل میگیرن؟اگه اینه برای تعیین سطح دانش آموزه

چیز خاصی نیست ن نمره ایی میدن نه هیچی ی چیز علکیه از منم از کلاس پنجم ب اینور می‌گرفتن بعضی سالا هم ...

بهش میگم میگم اصلا اشکال نداره میگه اخه من هیچی یادم نیست همرو فراموش کردم اگه برگه رو خالی بدم چی

من دختر ندارم 

دوما اگر هم بگیرن هیچ هیچ هیچ تاثیری تو سال جدید نداره

معمولا دبیر ها و مدرسه ها اون جایگاه رو تو دفتر نمره و کارنامه خالی میزارند و اصلا نمیگیرند

بهش میگم میگم اصلا اشکال نداره میگه اخه من هیچی یادم نیست همرو فراموش کردم اگه برگه رو خالی بدم چی

امتحانش تستیه فک کنم از من ک تستی بود

هیچی نمیشه دیگه از هر ده تا سوال اگه خوش شانس باشه یکی رو جواب میده

اصلا نگران نباشه همچین چیزی نیست وقتی ششم قبول شده دیگه چ آزمونی. اگرم احیانا گرفتن چیز مهمی نیست و‌ ...

عزیزم یعنی معلم پیش خودش نمیگه این دانش اموز سطحش پایینه یا چیزای دیگه دختر من همه نمرات مدرسش عالی بوده ولی حالا فراموش کرده خیلی میترسه

تعیین سطحه چیز مهمی نیست اگه ام خالی بزارع توبیخ نمیشه

یعنی عزیزم معلم پیش خودش نمیگه این دانش اموز سطحش پایینه و... 

من دخترم تمام نمرات ششم عالی بود ولی حالا فراموش کرده متاسفانه

عزیزم یعنی معلم پیش خودش نمیگه این دانش اموز سطحش پایینه یا چیزای دیگه دختر من همه نمرات مدر ...

نه گل نمیگه انقد تو مدراس دولتی هستن ک درسشون ضعیفه تو مدرسه من ک دو سه نفر بودن حتی بلد نبودن اسمشونو بنویسن 

معلمشم دو هفته بعد مدارس میبینه چقد درسش خوبه پس جای نگرانی نیست