2777
2789
عنوان

الان متن نوشتم برای طلاق توافقی که شوهرم‌ امشب بهش اصرار داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو‌قبل کرده بود گفتم‌ جوابشو من وایه مهریه زندگی نمیکنم وایه خود این زندگی وایسادم هرچند گوه و ...

مگه کشکه ک بگه دیگه نمیخوام غلط کرده زندگی ک چیپس و پفک نیست

چقدر مردا پست شدن

از جمله شوهر ابلهم😔اونم بی دلیل گفت طلاق سه ماهه رفته 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
خوندم برات💔

فدات بشم مهربون 

منم برات خوندم آبجی🥺❤ نگران نباش بنظرم یه تسبیح بردار و تا وقتی ک ب خواب بری بگو هم دلتو آروم میکنه هم مشکلت حل میشه  من الان تسبیح دستمه همش ذکر میگم دعای یونس بخون

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
فدات بشم مهربون  منم برات خوندم آبجی🥺❤ نگران نباش بنظرم یه تسبیح بردار و تا وقتی ک ب خواب بری ...

درد من خیلی وقته هست ‌خیلی وقته بحث طلاق براش لس شده میدونی یه نصیحتت میکنم من عقد بودم دعوامون شد ۱ماه ولم کرد و‌نیست شد بعد واسطه کردن و آشتی کردیم  اونموقع این اخلاق قهری بودن و داشت و دوستمم داشت،الان میگم کاش همون موقع صابون دل کندن ازش و میزدم تا عقدم که ۱۰سال با دوتا بچه گره نخوره هر کاری میکنی اول برو‌مشاور اگه به درد هم نمیخوریم اگه دیر نشده ‌جدا شین

درد من خیلی وقته هست ‌خیلی وقته بحث طلاق براش لس شده میدونی یه نصیحتت میکنم من عقد بودم دعوامون شد ۱ ...

میفهممت آبجی 

منم عقدم نزدیک عروسیمون بود ولی دیگه دختر هم نیستم💔

اون ک رفته هیچ خبری ازش ندارم ولی درخواست طلاق نمیده نمیدونم چ مرگشه 

خودش میدونه ک من نمیرم درخواست طلاق بدم معلوم نیست منتظر چیه

من خیلیییی عاشقش بودم هرشب خوابسو میبینم و توخواب انقدر زاار میزنم

ولی تو نگران نباش آبجی همه چیز درست میشه توکل کن ب خدا

میفهممت آبجی  منم عقدم نزدیک عروسیمون بود ولی دیگه دختر هم نیستم💔 اون ک رفته هیچ خبری ازش ند ...

یعنی تو‌عقدین الان یا عروسی کردین؟پیش یه وکیل برو ببین منم شوهرم همش بهم میگفت برو‌درخواست بده یکی گفت برا اینکه بگن ااا طلاق میخوای پس مهریه رو‌ببخش این ادا هارو در میارن یه بزرگ‌تر واسطه کن تکلیف کارو معلوم کنه میدونم خیلی سخته منم دقیقا همین روزارو داشتم خدا خودش کمک کنه بهترین هارو جلو راهت بزاره

یعنی تو‌عقدین الان یا عروسی کردین؟پیش یه وکیل برو ببین منم شوهرم همش بهم میگفت برو‌درخواست بده یکی گ ...

عقدم آبجی😔

ب من نگفته برم درخواست طلاق بدم قراربود خودشون بدن ولی دیگه دهنشونو بستن هیچییی نمیگن فقط سکوت کردن نمیدونم این یعنی چی😔

الهی آمین همچنین خودت عزیز🥺❤