2777
2789

برین اول تاپیک‌ ۱ساعت پیشمو ببینید ،اشوهرم‌امشب پیله که جدا بشیم‌و توافقی خونه مال تو و‌ همه چیز تموم شه که آمدم تاپیک زدم حالا زدم بهذسیم‌اخر خواب بود گفتم بیا متنش و‌نوشتم امضا کن تمومش می‌کنیم اول نگاه کرد گفت خوب باشه خودت امضا کن خودم که امضا کردم گفت نه این متنش مشکل داره باید درست نوشته شه گفتم بگو تا بنویسم و‌تمومش کنیم بعد گفت نه من حالا خوابم‌میاد فردا حلش می‌کنیم!!!چرا اینی که ۲ساعت میخواست به کاری کنه من همینو بنویسم و به توافق برا جدایی برسیم و گفت من دوستت ندارم و ….الان پس با امضاش تموم نکرد حداقل تو‌ذهنمون ؟؟نظرتون بگین

اصلا کوتاه نیا جداشو

آدمی ک به زن اش میگه حداشیم دیگه لایق بخشش نیست 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سر عصبانیت ی چیزی گفته حالا، شوهر منم زیاد تو عصبانیت چرت و پرت میگه بعد انکار ن انکار اون حرفاروزده

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چون دوستت داره و تو عصبانیت یه چیزی گفته بعد پشیمون شده

این بار چندمش بود اصلا دلیلی واسهذهصبانیت نداشت قسم جون بچه هارو‌خرد که دوستم نداره و هرچی بگی از دهنش درآمد گفت تو بندالی اقا من دوستت ندارم 

بیاین تاپیک آخرم واسه دل شکستمون سوره کوثر و الم نشرح بخونیم

هرکی خوند بگه منم بخونم براش

استارتر تو هم بیا😔💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨