2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست

سلام اسی جون 

چند روز پیش از سفر برگشتم یهویی رو کتفام و کمرمو و یه خورده سز شونه هام پر شد از دونه های قرمز ک هم میخواره هم درد میکنه چند روز دیگه ام عروسی اقوام نزدیکمونه لباسمم دکلتس دنبال یه راه کارم ک تا ده روز دیگه خوب شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانومی

من‌مدتیه هر روز با گلاب و آب برنج صورتمو میشورم

اما کنار بینیم خیلی پوست پوست شده

بنظرتون میتونه بخاطر اونا باشه؟

البته قبلا خیلی خیلی کم بازم پوست پوست میشد مخصوصا موقع سرماخوردگی 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من پوستم  قبلا خیلی چرب بود

نمیدونم چیشد یهو کلا پوستم عوض شد 

مثلا بخاطر عملی که داشتم ۱۵ روز نتونستم صورتمو بشورم

این ۱۵ روز اصلا پوستم چرب نشد

یعنی الان من پوستم معمولیه دیگ چرب نیست؟

اینم بگم بعد عمل چند تا راکوتان خوردم پوستمو خشک کرد

ا که ابرسان میزنم باز داره بهتر  میشه رو به معمولی

الان میخام محصولات پوستی. بخرم نمیدونم مخصوص پوست چرب بخرم یا معمولی یا خشک؟

عزیزم روی بینیم دونه های سیاه زیاد داره جوش نیستا  باید چیکار کنم یه لایه بردار صورت خوبم ...

منظورت جوش سرسیاه هستش دیگه؟ 

برای رفع جوش سرسیاه سرسفید باید از ماسک ورقه ای زغال( از اینایی ک خشک میشه میکنی) استفاده کنی . اگر قبلش اسکراب هم بزنی عالی میشه . من خودم جوش سرسیاه ندارم ولی به دخترخالم برند mnd دادم خیلی راضیه قیمتی هم نداره خواستی برای خریدش میتونم بهت کمک کنم چون فقط باید آنلاین بخریش😊🌼 برند های دیگ اطلاعی ندارم

سلام اسی جون  چند روز پیش از سفر برگشتم یهویی رو کتفام و کمرمو و یه خورده سز شونه هام پر شد از ...

ااحتمالا به چیزی حساسیت داشتی ک یهو اینجوری شده .

ده روزه که نمیدونم جواب میده یا ن برای شما. ولی من برای جوش ژل ضداکنه استفاده میکنم دو س روزه خشکش میکنه یا حتی وقتی احساس میکنم میخواد ی جا جوش بزنه روش میزنم دیگه درر نمیاد

سلام خانومی من‌مدتیه هر روز با گلاب و آب برنج صورتمو میشورم اما کنار بینیم خیلی پوست پوست شده بنظ ...

اره عزیزم ممکنه پوست شما خشک باشه و گلاب و برنج هم خشک ترش کرده باشه باعث شده باشه پوست پوست بشه صورتت

گلی واسه رنگشم خوبه مثلا برامن یکم سیاه شده

زیاد کاریش نمیشه کرد سیاهی لبو چون کمی لبهای خودمم سیاهه. ولی شبا مسواک بکش رو لبت ب آرومی و بعد بالم بزن برامن ک خیلی خوب شده لبهام هیچوقت خشک نمیشه پوست نمیده ...میتونی بری شیدینگ لب هم انجام بدی کمی رنگ لبت عوض میش

ااحتمالا به چیزی حساسیت داشتی ک یهو اینجوری شده . ده روزه که نمیدونم جواب میده یا ن برای شما. ولی م ...

من پوستم چربه ژل ابرسان مخصوص اکنه دارم ب پشتمم بزنم ب نظرتون؟

اره دکتم گفت حتما به یه چیزی الرژی داشتی

من پوستم  قبلا خیلی چرب بود نمیدونم چیشد یهو کلا پوستم عوض شد   مثلا بخاطر عملی که ...

اره عزیزم ممکنه به خاطر راکوتان ک خوردی تیپ پوستیت از حالت چرب  تغییر پیدا کرده باشه به نرمال یا حتی خشک ولی ممکن هم هست موقت باشه این تغییرش . 

اگر دوست داری شمارمو بدم  پیام بده فرم مشاورمو پر کن با توجه به چیزایی ک زدی بهت بگم چون اینجوری شناخت کافی ندارم از پوستت ک بدونم خشک هست یا نرمال