2777
2789

کسی که یه سیلی خورده و یه شاهد داره شکایت کنه میتونه دیه بگیره و طرف رو محکوم کنه در صورتی که جای سیلی و کبودی و.. نباشه 

و دعوا هم تقصیر خود طرفی هست که سیلی خورده چون بی حرمتی و توهین و فحاشی کرده 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

بچه ها تومور مخچه داره الان تو اتاق عمل هس تورا خداااااا پربازدیدش کنید براش صلوات بفرستید هر دعایی که بلدید بخونید تو را خداااااا

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر مدافع_حق کارآموز وکالت هستن. ازشون بپرس 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها تومور مخچه داره الان تو اتاق عمل هس تورا خداااااا پربازدیدش کنید براش صلوات بفرستید هر دعایی ...

انشالله خدا شفا بده اللهم صل علی محمد و آل محمد 

پزشک قانونی باید آثار جراحت رو ببینه که درصد اعلام کنه

خب جاش نمونده ولی شکایت کرده یه شاهد هم داره 

بله شکایت برمبنای ضرب بلااثربایدباشه چون جای اون باقی نمونده واگه شاهدداشته باشه بتونه اثبات کنه حکم ...

عزیزم میشه ماجرا رو بخونی راهنماییم کنی 

بابام صبح زود رفته در خونه دامادمون با داد و دعوا اوردش طبقه بالا چون ما تو یه چهار واحدی زندگی میکنیم و چون شب قبلش ساعت حدود یک مستاجر داشته صدا میکرده شوهر خواهرم محترمانه رفت گفت لطفا سر و صدا نکنید و بابام به همین دلیل دعوا درست کرد و رفت دست شوهر خواهرمو کشوند بالا که تو گه خوردی رفتی در خونه مستاجر و هرچی شوهر خواهرم اروم داشت متقاعدش میکرد که اپارتمان هست و همه باید رعایت کنن فقط در جواب میگفت همینه دلشون میخواد تو گه خوردی و فحاشی میکرد تا اینکه یه جمله تحقیر امیز به دامادمون گفت و شوهر خواهرم یکی زد تو گوشش که حقش بود چون بار اولش نیست بی حرمتی میکنه و اونم رفت چاقو بیاره که دیگه جلوشو گرفتیم  الان رفته شکایت کرده به دروغ که شوهر خواهرم هفت صبح با چوب به خونم حمله کرده و فحاشی کرده و ..... الان مامانم رو به زور میبره برا شاهد الان دادگاه قبول میکنه شکایتشو ؟؟؟

خیر من قبلا بیمه کار می کردم  و با پزشک قانونی زیاد سرو کار داشتیم

عزیزم ماجرا رو تعریف کردم پست بالا میشه راهنماییم کنید