2777
2789

دوستان من خیلی فکر کردم که پسران یا مردان از چجور دختری خوششون میاد البته لازمه بگم نیاید بگید مهم نیست نظر اونا چیه چون اگه برعکسش بود هممون میگفتیم اه اه پسره ابرو بر میداره دماغ عمل کرده تتو داره و ….پس مهمه ظاهرمون

به نظر من پسرای دهه ی شصت که خیلیاشون متاهل و بچه دارن موقع ازدواج زن نچرال پسندیذن اما الان متاسفانه به کرات دیدم که با زن یا دختری فوق العاده پلنگ خیانت میکنن حالا بعضی ازین پلنگا بدن عملی دارن بعضی صورت

پسرای دهه ی هفتاد عملی پسندن ولی از نچرالاهم خوششون میاد یعنی گیر نمیده به خانومش که چرا بوتاکس زدی یا ….

پسرای دهه هشتادم که خیلی طرز فکرشونو میپسندم اکثرشون عاشق خود شخص میشن یعنی کار ندارن عملیه یا نچرال بیشتر با شخصیت هم حال میکنن 

چیزیه که دارم تو جامعه میبینم

و بخوام جمع بندی کنم مردان و پسران سی سال به بالا عمل و به خود رسیدن و برای همه دوس دارن غیر خانم جون خودشون

در نهایت تجربه ی شخصیم میگه که هر چقدر ساده و ساده زیست باشی و دنبال قر و فر نری جامعه ی امروز به حدی بهت فشار میاره که بالاخره با یه جات ور میری

راستش اصلا مهم نیست پسرا و مردا از نچرال خوششون میاد یا عملی

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر کسی برام مهم نیست البته من بینی ام جراحی کردم ولی خودم خواستم ورفتم همسرم براش فرقی نمی‌کرد نه گفت موافق ن گفت مخالف گفت خودت میدونی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همچنان میگم 

نظر مردا به ی ورمون 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من نچرال بودم کسی عاشقم نمی شد کوبیدم از اول ساختم الان همه میگن خیلی خوشگلی ولی هنوز سینگلم بابا ناز و ادا و عشوه مهم تره

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

خب تحقیقات شما چه پایه و اساسی داره

فرمایشات شما هیچ قطعیتی نداره نمیشه به همه نسبت داد

اما چهره خیلی مهمه اینو قبول دارم 

و صد درصد و پوشش نمیده

دیدم دهه 60 که عاشق عملیاس

اما نامزد خودم حتی مو رنگ شده خوشش نمیاد

از چهره های عملی کلا خوشش نمیاد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

و مردان بیشتر از ظاهر به اندام برجسته اهمیت میدهند و طبق قانون فرگشت این تو وجود همشون هست 

همونشکلی که خانوما ، قدرت مرد واسشون مهمه ، قدرت باشه امنیت هست پول هست رفاه هست