2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😞

314 بازدید | 36 پست

فردا یک مهر و من بعد ۱۳ سال(با حساب پیش دبستانی) مدرسه نمیرم

خیییلی حس عجیبیه خیلییی،هم خوشحالم هم ناراحت🤷‍♀️

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

فارغ التحصیل شدی. این که خوبه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی صبرانه منتظر این روزم یه سال دیگه دوران نحس مدرسه تموم میشه

منم همینو میگفتم حتی الان خوشحالم ولی خب خیلی عجیبه 

موفق باشی😘

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
خوش به سعادتت  منکه از الان ماتم گرفتمممم😄😭

آخیی عزیزم

کلاس چندمی؟

ولی خب خیلیم راحت نشدم باید برم دانشگاه😂😂

منه بدبخت چییییی که سه سال دیگه تموم میشهههه

واای خدا چقدر کوچولویی 

رشتت چیه ؟

موفق باشی😘😘😘

آخیی عزیزم کلاس چندمی؟ ولی خب خیلیم راحت نشدم باید برم دانشگاه😂😂

شاید باورت نشه ولی انقدرررر امروز گریه کردم لعنتی غروب جعمه اهههه فردام باید ساعت ۶ نیم برم مدرسه خبر مرگش😭😄

میرم دهم انسانی ابجی😭

شاید باورت نشه ولی انقدرررر امروز گریه کردم لعنتی غروب جعمه اهههه فردام باید ساعت ۶ نیم برم مدرسه خب ...

منم انسانی بودم گل

بگررردم 

عیب نداره برو تو اکیپ های باحال خوش بگذرون

ولی به فکر درسم باش😘😘😘😘

دورت بگردم برام دعا کن فردا توی این مدرسه غربیم هیچ کدوم از بچه هارو نمیشناسم😭  دهم انسانی..

حتما خوشگلم 

یکم زرنگ باشی کلی دوست خوبو باحال پیدا میکنی😍😍😍😍