2777
2789
چطور بغلت کرد 🤣🤣🤣 خو همونجا تور پهن میکردی خواهر 

جزییاتشم بگم ینی🫥

همون اول رابطه میخواست ولی من مقاومت کردم اما دلم پیشش موند

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزییاتشم بگم ینی🫥 همون اول رابطه میخواست ولی من مقاومت کردم اما دلم پیشش موند

😳😳😳 همون اول بسم الله حرف از رابطه زده پشمامممم

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
میگفت از زنم میترسم 😑

اسیییییییییییییییییییییییییییی زن داره خونه خراب کن نشووووو

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
😳😳😳 همون اول بسم الله حرف از رابطه زده پشمامممم

میگفت چشمات سگ داره ازم فاصله بگیر کار دستم میدی ،لعنتی دارم دیونه میشم از یاداودی حرفاش

میگفت چشمات سگ داره ازم فاصله بگیر کار دستم میدی ،لعنتی دارم دیونه میشم از یاداودی حرفاش

🤦🤦🤦

هرچی میگی دارک تر میشه  پس دیگه فکرشم نکن همون بهتر شماره ندا ...

الان دقیقا چه خاکی تو سرم بریزم  اتفاقا چون شماره نداد از این نجابتش بیشتر حریص شدم باهاش ارتباط بگیرم ولی عذاب وجدانم دارم 

خو یه چیزی بگو اروم شم 

بیخیالش مرتیکه لاشیو با وجود زن اومده باهات لاس زده😑😑 

الان دقیقا چه خاکی تو سرم بریزم  اتفاقا چون شماره نداد از این نجابتش بیشتر حریص شدم باهاش ارتبا ...

پناه بر خدا 

چاره ای جز فراموش کردنش نداری

چند سالته؟ 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اخه میگفت تا حالا ازین کارا نکردم تو اولین نفری

گوه خورده لاشی این مردای متاهل که کرم دارنو باید اسید ریخت تو افتابشون فلان فلان شده ها