2777
2789
عنوان

پایین بودن سربچه در ۱۸ هفتگی

599 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من دیروز رفتم سونوی انومالی بدم همه چیز بچه اوکی بود خداروشکر ولی سر بچه خیییلی پایین بود جوری ک دکتر میگفت نمیتونم مغزشو ببینم باید بری اب زیاد بخوری مثانه ات پرپر بشه ک یکم بچه بیاد بالا بتونم مغزشم بررسی کنم

طول سرویکسم ۳۲ و نرمال بود

هنوز دکتر نرفتم بنظرتون پایین بودن سربچه مشکلی ایجاد میکنه؟

دکتر سونو فقط گفت زیاد سرپاواینستا فعالیتتم کمتر کن

کسی بوده اینجوری بوده باشه؟

دائم هم تکرر ادرار دارم دکتر گفت واسه پایین بودن سرش و فشارش رو مثانه اس

من فردا نوبت دارم ولی خودم حس میکنم پایینه چون حرکاتشو پایین شکمم حس میکنم و مث شما هم تکرر ادار دارم انشالله ک چیز خاصی نبس نگران نباش

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فردا نوبت دارم ولی خودم حس میکنم پایینه چون حرکاتشو پایین شکمم حس میکنم و مث شما هم تکرر ادار دار ...

البته من تو ۲۰ هفتم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ان شالله ک چیزی نیست و ب سلامت فارغ میشین

ممنون انشالله برا شما هم 

نمیشه عزیزم من ۱۷ هفته و ۶ روز بودم ب زور قبول کرد😄از ۱۸ هفتگی شروع میشه تا ۲۰ هفتگی

آره نمیشه 

جنسیتو بتون گفت چیه

من میخوام ۱۶ هفته برم آنومالی مشکلی نیس؟

چرا ایقد عجله داری حالا بچه اولته😃😍

اره عزیزم دوبار سقط داشتم دکترم گف ۱۶ هفته بیا حالا نمیدونم دیگه لطفا برام دعا کنین

الهیی که بچت صحیح و سالم بیاد بغلت الهی آمین نگران نباش فقط توکل کن بخدا