2777
2789
عنوان

جابه جایی و خونه کشی😩😩

184 بازدید | 12 پست

چندروز دیگه میخایم خونه کشی کنیم هیچ کاری نکردم نمیدونم از کجا شروع کنم اولین بارمه میخام جابجا شم لطفا راهنمایی کنید ببینم چیکارکنم از کجا شروع کنم😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم داريم اسباب كشي ميكنيم،ماه بعد خونه رو تحويل ميگيريم از همين الان شروع كرديم منو شوهرم وسايلو داريم يواش يواش جمع ميكنيم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
یکم دیر یادت نیافتاده؟  معمولا دو،۳ هفته قبل ریز ریز اثاث و کارتون می کنن و اماده میشن

دو هفته دیگه کامل خونه آماده میشه دادیم کابینت بزنن گفتم وسایلو جمع کنم فعلاجلو جلو ببریم خورده ریزه هارو ولی نمیدونم چیکار کنم چجوری جمع کنم

اخی عزیزم

بین اول بگو همسر جانتون بره کارتن بیاره از سوپری محلتون....بعدم از کمد دیواریا و کابینتا شروع کن اول اوناییو کارتن پیچی کن که میدونی اصلاااااا بهشون نیازی نداری.هر چی جمع میکنی با ماژیک بنویس روی کارتن.بعد بزار یه گوشه خونه بمونن.لباس و ظروفی هم که میدونی تا هفته دیگه تنتون نمیکنین بازم جمع کن.رختخوابا هم همینطور.روزای اخر هم فقط وسایل بزرگ برقی و چندتیکه ظروفی که دم دستت بودنو جمع کن با وسایل بهداشتی حمومو ...

خیلی سخته منکه نمیدونم از کجا شروع کنم 

من از اشپزخونه شروع كردم همه وسايلو پيچيدم لاى ضربه گير بادكنكيا بعد گذاشتم تو كارتن رو كارتن هم نوشتم چي تو كارتونه كه خونه جديد راحت جابه جا كنم،لباسارو هم تو كاوراى بزرگ گذاشتم، فرشاروهم لوله كردم سلفون كشيدم خاك نگيره

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

كارتن هارو هم ميتونيد از هايپر ماركتا بخرين،اول صبح برين تا كارتونارو پاره نكردن