2777
2789
عنوان

شک نکنید جواب میده،🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست
برای مشکلت صلوات میفرستم،💜

ممنون.🌺🌺

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تو این مرحله ام اما انگار از خدا هم!

چی بگم هر چی صلاحه هر چی که خیره انشاالله برات پیش بیاد عزیزم انشاالله عاقبت بخیر بشی زیر سایه امام زمان برات حدیث کسا میخونم آرامش بگیری ،🌸🌹

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
ممنون.🌺🌺

،🌸💜

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
ببخش گلم نمیتونم باز کنم موضوع رو یه مشکل خانوادگی بود رفع شد،.برای ازدواج نماز کن فیکون بخون اونم ج ...

نماز کن فیکون چجوریه ؟؟ کسی جواب گرفته؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی مهربون

🌹🌷قربانت

نماز کن فیکون چجوریه ؟؟ کسی جواب گرفته؟

نماز توسل به حضرت ابوالفضل عباس (کن فیکون) برای ازدواج

این نماز توسل به حضرت عباس (نماز کن فیکون) برای حاجت روایی از جمله ازدواج در منابع مذهبی سفارش شده است. در این روش نماز کن فیکون به طور چهار رکعتی خوانده می شود و به ترتیب زیر است:

در رکعت اول نماز کن فیکون حضرت عباس پس از قرائت سوره حمد 100 مرتبه ذکر “وَ اُفَوِّضُ اَمْری اِلَی اللّهِ” را تکرار کنید.

در رکعت دوم نماز کن فیکون پس از قرائت سوره حمد 100 مرتبه ذکر “نَصْرَ مِنَ اللّهِ وَ فَتْحٌ قَریبُ” را تکرار کنید.

در رکعت سوم نماز پس از قرائت سوره حمد 100 مرتبه ذکر “اَلا اِلَی اللّهِ تُصیرُ الْإمُور” را تکرار کنید.

در رکعت چهارم پس از قرائت سوره حمد 100 مرتبه ذکر “اِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبیِنا” را تکرار کنید.

پس از به جا آوردن نماز و پیش از صحبت با دیگران 100 مرتبه ذکر “اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبّی وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ” را تکرار کنید.

سپس به سجده کرده و حاجت خود برای ازدواج را طلب کنید.

نماز توسل به حضرت ابوالفضل عباس (کن فیکون) برای ازدواج این نماز توسل به حضرت عباس (نماز کن فیکون) ب ...

مرسی عزیزم کسی تابحال جواب گرفته ازش؟

میخوام بدم دوستم بخونه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی عزیزم کسی تابحال جواب گرفته ازش؟ میخوام بدم دوستم بخونه

من خودم مجرد ک بودم خوندم نماز کن فیکون حالا یادم نیس دقیق این نماز بود یا نه چون کن فیکون چند تا هست ولی مقدمات ازدواجم فراهم شد ،،باید یقین داشته باشی بهش با حالت تضرع و زاری بخونی من اینجور خوندم جواب داد ،،انشاالله که برای شما هم هر چی خیره پیش بیاد،

لحظه اذانه برای  رفع مشکلتون آیت الکرسی میخونم

خیلی ممنون.🌹🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏