2777
2789

تعطیلات پا میشه صبحونه میخوریم دوباره میخوابه تا ۵ عصر پا میشه ناهار نمیخوره دیگه شام میخوره دواره ساعت ۹ میخوابه من همش تنهام زبادم باهم حرف نمیرنیم 😢😢تقریبا میشه ۳ ماه اومدیم خونه خودمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تا این حدنه

ولی دوسه ساعتی میخابه الانم خوابه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اینطور که خیلی بده باهاش صحبت کنن چطور تحمل میاری تنهایی بهش بگو مثلا تا ۳و۴ بخواب باهم بریم یه چرخ ...

نمیدونم والا خسته شدم منم ازدواج دومم هستش تو ازدواج اولم خیلی اذیت شدم الانم اذیت نمیشم ولی تنهام شبا میخوابه ساعت ۹ تا ۳ صبح خودم تنهام بعدشم بیدار میشم سرکاره اصلا باهم نیستیم شبا ام ساعت ۹:۳۰ میاد ۱۰:۳۰ میخوابه 😢😢

باز خوبه از شما خونه هست و میخابه .شوهرم رفته سرکار هنوزم نیومده .قرار بود امروز بریم خونه مامان خودم و مامان خودش که گفت کار دارم .اح گشنمم هست .🤬🤬🤬🤬

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

باز خوبه از شما خونه هست و میخابه .شوهرم رفته سرکار هنوزم نیومده .قرار بود امروز بریم خونه مامان خود ...

منم خیلی گشنم ولی آخرش دیدم خوابیده براش مهم نیست خودم رفتم یه چیزی خریدم آماده کردم خوردم ،ولی از دستش دیشب چون عصبی بودم اصلا نخوابیدم الان همش دلم ضعف میره 

نمیدونم والا خسته شدم منم ازدواج دومم هستش تو ازدواج اولم خیلی اذیت شدم الانم اذیت نمیشم ولی تنهام ش ...

نه خیلی زیاد میخوابه اصلا از روز ازدواج کردی دستتو گرفته ببره قدم بزنین بهش بگو منم دل دارم خسته شدم هیچ کجا نمیرم وقتی سرکاری برکه میگردی همش میخوابی دیدی باز تکرار کرد واسه خودت برو باشگاه غروبا برو پیاده روی توخونه بمونی افسرده میشی

منم خیلی گشنم ولی آخرش دیدم خوابیده براش مهم نیست خودم رفتم یه چیزی خریدم آماده کردم خوردم ،ولی از د ...

خب بیدارش کن باهم نهار بخورید

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

کارش چجوریه خیلی سخته؟ باز خوبه تعطیلی دارن میتونه تا ظهر یانهایت عصر بخابه بعدش برید بیرون شوهر من تعطیلی ندارن اصلا الان ۸ماهه مرخصی هم نرفته خیلی خسته وداغون شده ولی همینجوریشم فرصتی پیدا کنه میگه بریم بیرون ادم هرچی بخابه بیشتر کسل میشه