2777
2789

وقتی کسی اعتیاد به مواد مخدر پیدا میکنه اولش میگه کسی نمیفهمه ولی دقت کردین رفته رفته مواد چه کاری با بدنش میکنه ؟ پوستش سیاه میشه چین و چروک میوفته تو صورتش  صورتش لاغر میشه دندوناش سیاه میشه لرزش در بدن ایجاد میشه حتی گاهی رفته رفته توی کلام هم تاثیر میزاره 

خودارضایی هم دقیقا همینه 

مطمئنا رفته رفته تاثیراتی میزاره از جمله ریزش مو فرورفتگی و سیاهی زیر چشم نانظمی عادت ماهیانه حتی عفونت و عدم تمایل به جنس مخالف و ارتباط در اجتماع و الخصوص احساس گناه 

اگه شماهم جزو کسایی هستین که عتیاد دارین به این کار زیان اور فقط کافیه اراده کنید تا طعم واقعی زندگی رو بچشین ماهی رو هروقت از آب بگیرین تازست ی یاعلی بگین و برای همیشه بااین گناه خداحافظی کنید تا تاثیرات مثبت و توی زندگیتون ببینید 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شما گفتی باشه ! حداقل تحقیق کنید بعد یه چیزی رو بگید ! درسته کار پسندیده ای نیست اما نصف چیزای ...

دقیقا کدومش رد شده ؟

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

همه می خوان ترک کنن ،ولی خیلی سخته 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
چون شما گفتی باشه ! حداقل تحقیق کنید بعد یه چیزی رو بگید ! درسته کار پسندیده ای نیست اما نصف چیزای ...

خود کسایی که درگیرش بودن بارها تایید کردن این صحبتایی هم که دارن جا میندازن فقط برای عادی سازی و نابود کردن زندگی جوونا هست

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
دقیقا کدومش رد شده ؟

تمامش رد شده به جز احساس گناه که اگر مداوم انجام بدی این کار رو  میتونه باعث استرس و اضطراب بشه و اینکه تو زندگی مشترک هم ممکنه در نحوه به ارگاسم رسیدن مشکل ایجاد کنه 

🍦🌸

اعتیاد به هر چیزی بده واقعاً ، یه اعتیاد دیگه هم که هستش اعتیاد به موبایل و اینترنته که فکر کنم هممون تا حدودی داریم ! 

اینی هم که شما گفتید عوارض روانیش خیلی زیاده متاسفانه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من خودم متاسفانه از بچگی درگیرش بودم  تا به خودم اومدم بزرگ شدم و برای همیشه گزاشتمش کنار  ...

اره هیچ منبعی موثق تر از کسایی که خودشون درگیر این موضوع بودن نیست یه صحبت بدون دلیل علمی میتونه خیلیا رو از راه به در کنه

من با منبع میتونم اثبات کنم ! منبع شما چیه ؟ علائم فامیلتون ؟

دقیقا عین همین خانم موهاش ریخته،، عصبیه،، لرزش دست داره،،، کودی دور چشم،،، بعد همه ی منبع ها درست نیستن برای گمره کردن جوونان

واز کجا تشخیص دادی سیاهی دندونات به خاطر خود ارض.اییه؟ 

منبع شما چطور اثبات کرده که علتش این نمیتونه باشه؟