2777
2789
قطعا هیچکدوم دو کشور خوب برای مهاجرت فقط آلمان و دبی هستن از همه نظر

دبی رو بیشتر میگی

آلمان و سوئد الان پر ماجرا سوری و اوکراینی هستن و خوب نیست 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم. کره جنوبی

جدی میگی؟ اتفاقا خود کره ای ها مهاجرت میکنن ک

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
استرالیا  به دلیل هوای گرم‌تر  شرایط اقتصادی و رفاه بیشتر  ولی خیلی سخت میشه مهاجر ...

چه قدر پول نیازه حدودا ؟ زبانشان کمی با انگلیسی متفاوت است ، آیا باید حتما استرالیایی بلد باشیم یا مدرک انگلیسی کافیه ؟

...

من کانادا رو تور رفتم.المان و دبی هم همینطور حدود سه سال پیش که خیلی ارزون بودن.

کانادا که گفتم آب هواش افتضاحه.اقتصاد افتضاحتر و مالیات گرون.همه ازدواج هاش به خاطر مالیات سوری هستن و فقط دستمالی میشن زنا عملا.استرالیا آب هواش هم خوب نیست ولی قابل تحمله از نظر علمی صفره باز مالیاتی خیلی گرونه

آلمان و دبی عالین .آلمان همه حقوق دست زنه و کلی احترام برای زن قائل میشن اقتصادشون هم عالیه.دبی حتی برای زن خونه دار هم حقوق میدن و از اولم خونه داری،کار پیدا کنی زندگیت میشه ۲۰.از نظر جاذبه گردشگری و مردم هم همینطور آلمان هم اب هوا عالی،اقتصاد عالی،احترام به زن عالی،سطح علمی عالیتر

دبی هم ویژگی های آلمانی داره منتها گرمه

چه قدر پول نیازه حدودا ؟ زبانشان کمی با انگلیسی متفاوت است ، آیا باید حتما استرالیایی بلد باشیم یا م ...

نه زبانش همون انگلیسی اما خوب بومی ها که بهشون اوزی میگن لهجه خاصی دارن که برا ما سخته متوجه بشیم اما خوب به مرور عادت میشه 

مدرک زبان هم لازمه که هر نمره ای امتیاز داره  آیلتس یا pte 

مهاجرت از طریق کار نیازی به تمکن مالی نداره اما از زمانی که پروسه رو شروع میکنین باید هزینه کنین برای وکیل و ترجمه و هزینه های قانونی 

امسال شرایط خیلی سخت شده اما بازم امکان پذیره

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من کانادا رو تور رفتم.المان و دبی هم همینطور حدود سه سال پیش که خیلی ارزون بودن. کانادا که گفتم آب ...

دبی فقط برای مسافرت خوبه نه زندگی الان تاجر ها هم فقط تو دبی دفتر دارن اما جای دیگه زندگی میکنن 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

نه زبانش همون انگلیسی اما خوب بومی ها که بهشون اوزی میگن لهجه خاصی دارن که برا ما سخته متوجه بشیم ام ...

پول نباشه که اصلا نمی شه کاری کرد ، شما می گید تمکن مالی نیاز نیست ، کجا می خواید سکونت کنید ؟ یکی از اشنا های ما رفت قبرس گفت هزینه ی خرید خانه از بالای ۳ میلیارد شروع می شه ، البته خونه های زمینی رو می گفت

...
پول نباشه که اصلا نمی شه کاری کرد ، شما می گید تمکن مالی نیاز نیست ، کجا می خواید سکونت کنید ؟ یکی ا ...

نه اشتباه متوجه شدید گفتم نیازی نیست ثابت کنید که تمکن مالی دارید یعنی دولت استرالیا از شما نمیخواد اما خوب هر چی بیشتر داشته باشی قطعا راحت تری 

و گفتم از همون ابتدا باید شروع کنی به هزینه کردن که کم هم نیست و برای بعد از ویزا هم باید پول به اندازه ی کافی تا چند ماه ببری چون ممکنه دور کار پیدا کنی 

استرالیا  به دلیل هوای گرم‌تر  شرایط اقتصادی و رفاه بیشتر  ولی خیلی سخت میشه مهاجر ...

برادر همسرم سال ۹۳ تحصیلی رفت ارشد همونجا خوند ۵ سال هم اونجا کار کر الان دو ساله رفت کانادا