2777
2789
عنوان

جوش نخوردن استخوان شکسته

1092 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون به خیر ،من استخون کف پام شکسته یک ماهه داخل گچه ولی امروز رفتم عکس انداختم دکتر گفت جوش نخورده و هنوز درد دارم ،متاتارس پنجمه کسی هست تجربه مشابه داشته باشه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگرانم

خب گچش را باز نکن تا خوب بشه 

نه قصدم باز کردن گچش نیست 

آخه دکتر بهم گفته بود یک ماه زمان میبره تا جوش بخوره بعد از یک ماه بیام مطب که بازش کنم ولی الان عکس انداختم جوش نخورده بود میترسم که نیاز به جراحی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرکف پا باید تخته یاچیزی که ثابت نگه دارد باشد و ساقه پات هم جوری بسته بشه  که ثابت کنه تکون نخورد مواد غذایی مقویی و بیشتر کلسیم دار بخوری نظیر  کنجد سیاه خام و آسیاب شده مخلوط شیره انگور بخوری بعنوان صبحانه آبگوشت و ناهار .انواع کلم ها شام بخوری 

با لبخند باشید😊😊😊
نه قصدم باز کردن گچش نیست  آخه دکتر بهم گفته بود یک ماه زمان میبره تا جوش بخوره بعد از یک ماه ...

احتمالا بد شکسته دست پسر منم بعد از یکماه دوباره موند تو گچ دکتر گفت صفحه رشدش شکسته جوش نخورده باید بمونه 

الحمدلله رب العالمین ...
انجام میدم اینارو از این به بعد امیدوارم که جوش بخوره  ممنونم

کف پات ثابت نیس که جوش نخورده برو ارتوپدی بگو کف پات را ثابت کنه مشکل نگرفتنش از متحرک بودن 

با لبخند باشید😊😊😊
کف پات ثابت نیس که جوش نخورده برو ارتوپدی بگو کف پات را ثابت کنه مشکل نگرفتنش از متحرک بودن 

بله همینطوره چون خودمم از روز اول حس کردم گچ آزاده چون پامو داخلش میتونم حرکت بدم

واینکه خیلی هم سنگینه چون فایبرگلاس نیست

بله همینطوره چون خودمم از روز اول حس کردم گچ آزاده چون پامو داخلش میتونم حرکت بدم واینکه خیلی هم سن ...

برو مغازه تجهیزات پزشکی کف و ساقبند مخصوص پا هست بخر بصورت شکل L هستش این باعث ثابت بودن کف پا میشد

با لبخند باشید😊😊😊
سلام کف پاتون خوب شده؟چه مدت تو کچ بود؟منم متاتارس پنجمم شکسته

سلام شما از اون پرسیدین منم از شما میپرسم😂 کف پای شما خوب شد؟ من ۲۵ روزه مثل شما شدم؟ برا شما چند روز توو گچ موند و کجاش بود دقیقا؟ خوب شدین؟