برای هم اتفاقی بیوفته جونشونو میدنا ولی در حالت عادی میخوان همو پاره کنن😐
حالا دایی من یه خان نچسبونم به کنار اسمش میگه بهم بی احترامی کردی
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم ۳ ماه بزرگتر از داداشمه البته الان ۸ سالشونه
خیلی همدیگه رو دوست دارن دخترم بهش میگه داداش درکی از دایی نداره
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خدا بیامرزه خواهر منم با دایی کوچیکم همسن بود به سر و کله هم میزدن شدیدبا هم دعوا میکردن از سر و کول هم بالا پایین میرفتن وقتی خواهرم فوت کرد داییم دیوونه شده بود چند بار سر مزار خواهرم از حال رفت از ۳ سالگی تا ده سالگی با خواهرم بزرگ شده بود مثل خواهر برادر بودن تا دایی خواهرزاده
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️