2777
2789

باردارم خب لکه بینی خفیف دارم 

ولی دیشب کمر درد هم بهش اضافه شد 

منم های های گریه کردم گفتم این سقط میشه نمی‌مونه برام 

بعد خوابیدم خواب دیدم تو هیعت هستم دیدین گهواره حضرت علی اصغر میذارن من دست گذاشتم رو گهواره دورش میچرخم دعا میکنم 

من اصلا امیدی به این بارداری ندارم 🥺🥺

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یاسی جون خوبی ؟ دختر تو چرا آنقدر استرسی هستی یکم استرستو  کم کن بخدا هیچی بدتر از استرس نیست من تو حاملگی هفته ۶ هشت روز تمام خونریزی داشتم هیچی هم نشد توکلت ب خدا باشه  و فقط استراحت کن 

سلام عزیزم خوبی چرا انقدررر استرس میدی به خودت لکه بینی که چیز مهمی نیست عادیه تو هفته شش هفت 

بعد جنینی که مشکل کروموزمی داره سقط میشه انشالله هر چی صلاح مصلحت خداست همون بشه نگران نباش 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
نگران نباش استرسودورکن ازخودت کاش شیاف میگفتی میداددکترت بهت منم علایمم رفته خیلی نگرانم😭😭😭😭

نگران نباش 

منم علایم نداشتم رفتم ساک و کیسه زرده رو دید 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
سلام یاسی جون خوبی ؟ دختر تو چرا آنقدر استرسی هستی یکم استرستو  کم کن بخدا هیچی بدتر از استرس ن ...

سلام عزیزم اره خیلی استرس دارم 

ببین لک دیر به دیر میبینم 

مثلا دو شب پیش دیدم  باز دیشب دیدم دیگه ندیدم تا الان 

ولی کمررررم درد می‌کنه 

میگن نشونه سقط هست 😭😭😭

سلام عزیزم خوبی چرا انقدررر استرس میدی به خودت لکه بینی که چیز مهمی نیست عادیه تو هفته شش هفت  ...

نمیدونم بخدا دیوونه شدم 

سلام عزیزم اره خیلی استرس دارم  ببین لک دیر به دیر میبینم  مثلا دو شب پیش دیدم  باز ...

ببین من خیلیارومیشناسم لخته هم دیدن بچشون مونده همین که ساکودیده نگران نباش فقط استراحتتوزیاد کن به خوردو خوراکتم توجه کن گرمیجات زیادنخور

ببین من خیلیارومیشناسم لخته هم دیدن بچشون مونده همین که ساکودیده نگران نباش فقط استراحتتوزیاد کن به ...

کمرم‌ رو چیکار کنم درد می‌کنه 😭😭😭😭

چه بدونم تکررادرار ندارم میگم یعنی رشد نداره هزارتافکرمیادسراغم 😭😭😭تازه من شیافم میذارم

دکتر بهت شیاف داد ؟ چجوری میذاری چند بار در روز ؟ 

نه نگران نباش همه که علایم ندارن 

کمرم‌ رو چیکار کنم درد می‌کنه 😭😭😭😭

کمرت هم فشاراومده براهمین فقط استراحت کن واس دستشویی فقط بلندشو 😭😭😭خودمم شدید تواسترسم هرروز امپول دارم میزنم وقتی میرم دستشویی تادومترخم میشم ببینم چیزی میادیانه