2777
2789
عنوان

چگونه خوشگل بشویم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 21 پست
همه بهم میگن بانمکی به دل میشینی ولی خودم فکر میکنم سفید بودن ملاکه

اتفاقا منم به نظرم سفید بودن تو خوشگلی تاثیر بسزایی داره خودم گندمیم 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
مشکل منم دقیقا همینه یه مدت یکسره آرایش و کرم های گریم و سنگین و....خیلی اشتباه کردم قبلش پوستم خییی ...

خوب حالا هفته ای دوبار ماسک خونگی درست کن بزن بعد یه ماه پوستت درست میشه 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست 🤭حسودم برا این چیزا😐 اون روز ب مامانم میگفتم خوبه جاری هام از من خوشگل تر نیستن وگر ...

😂😂😂منم از همينجا گفتم خداروشكر كه جاريات خوشگلتر نيستن🥴🥴😂😂 ي كم از اين حسودي تو هممون هست اما خودت و مقايسه نكن از همه چيز بهتر و بدتر وجود داره اون لحظه اي كه با ورزش تغذيه مناسب رسيدگي پوست و مو وووو تو ايينه خودت و نگاه ميكني و بهترين حالت از خودت و ميبيني به اين نتيجه ميرسي كه تو بهتريني پس شروع كن و بهتررررين و خوشگلتري حالت خودت رو بكش بيرون😍😍💃💃🌹🌹

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
خوب حالا هفته ای دوبار ماسک خونگی درست کن بزن بعد یه ماه پوستت درست میشه 

فکر میکردم ماسک های خونگی تأثیر نداره،،،،،چه چیزایی بزنم بی زحمت میشه راهنمایی کنید،ممنون میشم جیگر

😂😂😂منم از همينجا گفتم خداروشكر كه جاريات خوشگلتر نيستن🥴🥴😂😂 ي كم از اين حسودي تو هممون هست اما ...

وای دورت بگردم عشششششقم♥️🤗خیلی انگیزه دادی بهم از فردا شروع میکنم همه رو ،،،،مرسی قربونت برم 🥰😘❤️

چرا گلم خیلی تاثیرداره 

میشه گفت ازهرچی توی خونه داری میتونی ماسک درست کنی .مثلا زردچوبه وشیر برای ازبین بردن تیرگی پوست خوبه 

خیاررنده کن یکم روغن زیتون اضافه کن بمال برای پوست خشک عالیه و.....میتونی ازنت بزنی 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای