2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ممنون از شما دوربین کار گذاشتن تو خونه که وقتی همسرم بهم حمله میکنه فیلم بگیره یا جرمه یا قانونیه و میشه استفاده کرد؟

کسی که مهریه و نفقه رو برا طلاق بخشیده و حق طلاق گرفته برگرده به زندگی بازم نفقه قانونی شاملش میشه و‌میتونه بابتش شکایت کنه یا نه

من دنبال کار بودم بعد فهمیدم حسابم واسطه شده و پول سرقتی میزدن به حسابم از من شکایت شده در صورتی مه فقط دنبال کار بودم و پولایی که میومد حسابمو واسشون انتقال میدادم تو حسابشون ارز دیجیتال میخریدیم ایا امکان داره منو متهم کنن و پولارو از من بخوتن که بدم

زشته شان کاررو پایین نیار

زشت اینکه ازشدت ارایش مرد نامحرم بهت بگه چشمتو پاک،زشت ترش اینکه وقتی من علممو رایگان دراختیار دیگران قرارمیدم میپری وسط میگی شان کارو پایین نیار برای امثال تو که همه چی پولِ، اره خب کارمن زشته،تفکرت همین چیزاس که خدا بهت بچه نمیده!!

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
سلام خسته نباشید  ببخشید سوالی داشتم ، درسته که یک هشتم دیه ی مرد به زن  و یک چهارم دی ...

اولی درصورت وجود فرزند

دومی درصورت عدم وحود فرزند صدق میکند

من دنبال کار بودم بعد فهمیدم حسابم واسطه شده و پول سرقتی میزدن به حسابم از من شکایت شده در صورتی مه ...

باید اثبات کنید،پیشنهاد من اخذ وکیل است

سلام ممنون از شما دوربین کار گذاشتن تو خونه که وقتی همسرم بهم حمله میکنه فیلم بگیره یا جرمه یا قانون ...

اولی جرم است

دومی تعلق میگیرد

سلام وقت بخیر ببخشید من قضیه ای برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید 

بابام صبح زود رفته در خونه دامادمون با داد و دعوا اوردش طبقه بالا چون ما تو یه چهار واحدی زندگی میکنیم و چون شب قبلش ساعت حدود یک مستاجر داشته صدا میکرده شوهر خواهرم محترمانه رفت گفت لطفا سر و صدا نکنید و بابام به همین دلیل دعوا درست کرد و رفت دست شوهر خواهرمو کشوند بالا که تو گه خوردی رفتی در خونه مستاجر و هرچی شوهر خواهرم اروم داشت متقاعدش میکرد که اپارتمان هست و همه باید رعایت کنن فقط در جواب میگفت همینه دلشون میخواد تو گه خوردی و فحاشی میکرد تا اینکه یه جمله تحقیر امیز به دامادمون گفت و شوهر خواهرم یکی زد تو گوشش که حقش بود چون بار اولش نیست بی حرمتی میکنه و اونم رفت چاقو بیاره که دیگه جلوشو گرفتیم  الان رفته شکایت کرده به دروغ که شوهر خواهرم هفت صبح با چوب به خونم حمله کرده و فحاشی کرده و ..... الان شوهر خواهرم چی تو دادگاه بگه بهتره روندش چجور پیش میره ؟ 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
سلام وقت بخیر ببخشید من قضیه ای برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید  بابام صبح زود رفته ...

شما بعنوان شاهد در موضوع حتما ورود کنید،ادعاش رو باید اثبات کنن پدرتون،چون بار اثبات بر دوش ایشان هست که شاکی هستن،یک لایحه دفاعیه بدن همراه با استشهادیه از شاهدان ،

سلام 

ممنون از پاسخگویی 

من حدود یک ماهه اومدم تو ی ساختمانی

واحد بالایی خیلی پر سر و صدا هست 

صداهای نامتعارف خیلی شدید

چند بار دوستانه ازشون خواهش کردم مراعات کنن

از ۶صبح تا ۲ شب

دویدن و پریدن

با مدیر صحبت کردیم گفتن همه ی همسایه ها ازشون شاکی هستن

صاحبخونه اش باهاش صحبت کرده گفته بره هر کاری خواست بکنه همینه که هست

۵ نفر هستن گفتن سه نفریم

حالا از عمد روز و شب واسمون نذاشتن

میشه اینا رو بلند کرد؟

صاحبخونه اش میگه پولش آماده ست من بلندش میکنم

میشه کاری کرد؟

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
زشت اینکه ازشدت ارایش مرد نامحرم بهت بگه چشمتو پاک،زشت ترش اینکه وقتی من علممو رایگان دراختیار دیگرا ...

عزیزم میشه ب سوال منم جواب بدین لطفا

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

سلام دادگاه تمکین دارم،خودم از خونه اومدم بیرون شوهرم دست بزن داره و مشروب میخوره و شکاکه،هیج مدرکی ازش ندارم،باید ب قاضی چی بگم ک بدونه نمیتونم برگردم تو اون خونه

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏