الان 1 ماهه بعد یبوست یهو پشتم زخم شده ویه دونه دراومده هرروز آتیشم میزنه انگیزه زندگی کردن دیگه ندارم افسرده شدم دردش وحشتناکه 3تا دکتر عالی رفتم یکیش گفت عمل یکیش رکتا ملیس داده گفته بعد ده روز بیا اگه جوش خورد که هیچی نخورد عمل میارم دردمم زیاد نه میتونم بشینم نه راه برم دستشویی که هم بابدبختی دیگه زده سرم خودکشی کنم کم آوردم خیلی بده 😢😢😢😭😭😭😭
تو تشت اب گرم بشین با اب سرد. خودتو نشور حتما پیاده روی کن فیبر. زیاااد بخور غذای سبک بخور چند روز خیس کن انجیرو زرد الورو صبحا ناشتا بخور دسشویتم نکه ندار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
کپسول ویتامین Eبگیر، ببر یا سوراخش کن، ژلش رو در بیار، موضعی استفاده کن. ببین جواب میگیری؟. من تازه تو همین نی نی سایت دیدم یه عزیزی گفته بود براش خیلی خوب جواب داده.
باید ببخشید مدفوع نرم وروان باشه نه آبکی نه خشک باید تغذیه وسبک زندگیت درست کنی. ورزش اب خوردن سبزی خوردن وانجیر خشک وروغن زیتون تو خشکی یبوست تاثیر داره . بعدش روغن زیتون یا روغن نارگیل بمال ببین بهتر میشی صد در صد تا ثیر داره بعدش دارو استفاده کن اگه نشد بری عمل کنی
باید بری عمل ؛ بواسیر داری وحتما باید بواسیر داخلی رو خارج کنن نه خارجی رو چون یکی از دوستام عمل خارج بواسیر انجام داد ودوباره مجبور شد زاییده ی داخلی رو برداره ۳۰ میلیون هزینشه
کپسول ویتامین Eبگیر، ببر یا سوراخش کن، ژلش رو در بیار، موضعی استفاده کن. ببین جواب میگیری؟. من تازه ...
من هم هستم ، میترسم
به کم خوب میشم یه کم باز شروع میشه
حالا قبلا اصلا نمیتونستم بشینم الان میتونم بشینم
بنظرتون نترسم ؟ ترو خدا
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یه چندباز زدم می سوخت و ورم میکرد بعد اون زائده میرفت تو باز در میومد توی دفع الان خیلی ورم میکنه آروم میشم یه کم کوچیک میشه از داخل زخمه گفت لخته شده خون😢😢