2777
2789
عنوان

وام 😐

209 بازدید | 19 پست

یه وام ۴۰ تومنی گرفتیم، الان که فیش رو دیدم زده ۶۰ تومن بدهی!!! یعنی سودش نصفه خودشه🤦🏻‍♀️

چ خبره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعد میگن نزول فلان و بهمانه!!!! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پنج ساله است ؟

من خودم الان که این دوستمون توی کامنتای بالا گفت فهمیدم ۵ساله اس، چون ما این وامه بدون ضامن بود و کسی نبود سوالامونو جواب بده چون نیاز داشتیم دیگه فقط رفتیم اسم نوشتیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من بلد نیستم حساب کنم، این ۲۳ درصدو چجوری حساب میکنن که مثلا چهل میلیون میشه ۶۰

شما هر چقدر دوره بازپرداخت وامتون کوتاه تر باشه ، سودش هم کمتره. فرمول داره و درست هم هست. 

من خودم الان که این دوستمون توی کامنتای بالا گفت فهمیدم ۵ساله اس، چون ما این وامه بدون ضامن بود و کس ...

پنج ساله ‌و ۱۸ درصده

خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم

خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

پنج ساله ‌و ۱۸ درصده خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

اره بدونم کدوم بانک ماهم بریم اقدام کنیم..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
پنج ساله ‌و ۱۸ درصده خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

یعنی به نظرت ما وام بگیریم 800 میلیون.  که خونه مون رو بزرگ کنیم و 23 درصد سود بدیم دوازده ساله ..

می ارزه ؟

یعنی به نظرت ما وام بگیریم 800 میلیون.  که خونه مون رو بزرگ کنیم و 23 درصد سود بدیم دوازده ساله ...

وام مسکن ظاهرا ۲۳ درصده ولی چون باید اوراق بخری و هزینه های دیگه داره خیلی سودش بیشتر میشه اگه آدم بتونه پول بخابونه تو بانک و خودش وام ۲۳ درصد بگیره خیلی سودش کمتر میشه ولی اگه نتونی و بری همون وام مسکن رو بگیری با این تورم ارزش داره