2777
2789
عنوان

برای شما هم اتفاق افتاده!؟

297 بازدید | 35 پست

اینکه زندگیتون در طول مدت کوتاهی بصورت غیرمنتظره و شاید با ی اتفاق ساده ۱۸۰ درجه تغییر کرده باشه 

و کلا زیر و رو شده باشه!؟

مثلا گاهی زندگی بر وفق مراده و یا برعکس تو اوج ناامیدی هستی. شرایط خیلی سریع جاشون عوض میشه انقدر سریع همه چی پیش میره که کنترل امور از دستت خارج میشه و فقط باید نظاره گر باشی. 

واقعا آدم فکرشم نمیتونه بکنه ی انتخاب یا ی تصمیم چقدر میتونه کل مسیر زندگیش عوض کنه! 

سلام بله

من همیشه توکل میکنم بخدا

که نتیجه ی تصمیمم انچه خیره اتفاق بیفته اگر قراره برام شر باشه اصلا اتفاق نیفته

همه ی امور تحت تسلط خداست

فقط باید دعاکنیم عاقبت بخیر بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه کار کار اره عوض شده یهو 

حال خوبم به بد تبدیل شده 

این یه چیز عادیه بنظرم دیگه 

با اینکه وقتی  رو حالت بد بره 

خیلی بده 😢

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

اره چندبار پیش اومده تو زندگیم شدیدتر از همه اش ازدواجم بود انقد ناگهانی و بد موقع بود که تا دو سه سال صبح ها وقتی از خواب بیدار میشدم تا مغزم لود بشه یادم نبود شوهر دارم بعد یه دفعه به خودم میگفتم یا خدا من واقعا ازدواج کردم هول میکردم اصن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سلام بله من همیشه توکل میکنم بخدا که نتیجه ی تصمیمم انچه خیره اتفاق بیفته اگر قراره برام شر باشه ا ...

درسته اول و آخر همه کار توکل به خداست اما قدرت تفکر و تصمیم گیری ما چقدر میتونه نقش داشته باشه تو زندگیمون!؟ 

درسته اول و آخر همه کار توکل به خداست اما قدرت تفکر و تصمیم گیری ما چقدر میتونه نقش داشته ...

اونم درکنار توکل مهمه

تنبلی نکنیم و تلاش برای هدفمون و تفکر برای بهترین تصمیم اما تهش خداست

زوری نباید ازش چیزی بخوایم

دعامون اینه انچه خیر ماست پیش بیاد

اگر خیر  نیست پیش نیاد