2777
2789

ما تو خونه یه دبه حلوا خریده بودیم از یه مغازه قدیمی از این قهوه ای ها هیچکسم جز من تا حالا ازش نخورده بود حالا صبح که بچه خاله ام اینجا بود دختره ۱۱ سالشه به زور گفت که باید بهم حلوا بدی منم گفتم چون خوراکی استاندارد نیست میخوره چیزی میشه ولی خب بالاخره خورد و بعد دیدم میگه سرم گیج میره و حالت تهوع دادم یکمی بهش نوشابه دادم بالا آورد بعد که مامانش اومد دنبالش و بردش و گفت خیلی لواشک خورده سر صبحی حتما از اونه منم بهش گفتم حلوا خورده ولی حرفی نزد... آدم پشیمون میشه از غذا دادن دست بچه مردم... احساس بدی دارم فکر میکنم از چشم من دیدن

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لواشک سردی میاره و تهوع حلوا مگ فاسد بوده باشه وگرنه بعید میدونم 

خودمم خوردم ازش ولی چیزیم نشد شاید بدن بچه ضعیف تره

یه ویروس جدید اومده خیلیا گرفتن 

علائمش اسهال واستفراغ وسرگیجه ودلدرد شدیده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دری باره حلوای دبه ای توضیح می دی؟  دبه چند کیلویی؟  کیلو چند؟

همون حلوا که واسه مرده ها میدن کیلویی شو نمیدونم ولی یه دبه متوسط خریدیم شد ۱۹۰ تومن