2777
2789
عنوان

توروخدا بچه کسی رو نبوسید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 34 پست
وااا چه قدر بی فرهنگ بوده 😐😐 من بچه ی نزدیکترین فامیلارم نمیبوسم گناه دارن مریض میشن مگه اینکه خی ...

بخدا نهایت بی فرهنگیه این کار 

من مامانم بچمو از دستش بوس می‌کنه بعد یه غریبه از بیرون این کارو کنه خیلی زور داره 

بغلش میکنم. میدونی بچه یه جوریه ک آدم تا بوس نکنه. انگار عطشت. آروم نمیگیره. یه جوری با بوس آروم میش ...

دقیقا همینه،دخترم سی روزشه

فقط میخوام تو بغلم فشارش بدم و مچالش کنم

اصلا نمی خوام بزرگ شه،اونقد که گوگولیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه چیزا  تشنج و بوس !!!!!!!! 🤨🤨🤨🤨🤨🤨 حتما ناز بوده ولی بهتره بوس نکنن

عزیزم نمیگم به خاطر بوس تشنج کرده 

ویروس گرفته بود تب کرد با تب تشنج کرد ولی همون ویروس هم از یکی فامیلا گرفت 

الان یه نفر ناقل باشه بچه یه ساله رو بوس کنه بهش منتقل نمیشه به نظرت؟بعد کسی که تشنج کرده با کوچیکترین مریضی ممکنه تکرار بشه

موافقم عزیزم 

منم با این مساله همیشه مشکل داشتم در مورد اعضای خانواده و نزدیکان خیلی حساسیت نداشتم ولی در مورد غریبه ها شدیدا برخورد میکردم کسی حق نداره به حریم شخصی بچه تجاوز کنه با دستی که به همه جا زده لپ بچه رو بکشه یا با لب و صورت آرایش شده بچه رو ببوسه اینها منشا هزاران بیماری قابل انتقاله ، اونم کسی که اصلا نمی شناسیم کی هست 

بعضی آدم ها حفظ حریم براشون معنی نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم به شدت معتقدم بچه زیر دوسال رو نباید بوس کرد چون بدنشون خیلی ضعیفه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

موافقم عزیزم  منم با این مساله همیشه مشکل داشتم در مورد اعضای خانواده و نزدیکان خیلی حساسیت ند ...

وای قربون آدم چیز فهم که متوجه مشکل اصلی من شدی 

وقتی به یه نفر میگی میگن چقد بچه ندیده هستی عقده ای هستی

ولی به این فکر نمیکنن من یه مادرم که به فکر بچم هستم که با این حرکت شما مریض نشه که ممکنه کلی مریضی بهش انتقال داده بشه اونم با یه بچه با شرایط خاص ... ایکاش همه درک کنن

بخدا نهایت بی فرهنگیه این کار  من مامانم بچمو از دستش بوس می‌کنه بعد یه غریبه از بیرون این کار ...

من بچه ندارم خودم ولی ببینم کسی بچه ی یکی دیگه رو میبوسه حرص میخورم 

همیشه به این فکر میکنم بچه دار شم چیکار میخوام بکنم 😞😐

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای قربون آدم چیز فهم که متوجه مشکل اصلی من شدی  وقتی به یه نفر میگی میگن چقد بچه ندیده هستی ع ...

منم بارها این جمله ها رو شنیدم وای مگه بچتو میخوریم وای ….

منم در جوابشون گفتم خودت یه زن یا مرد غریبه ازین طرف خیابون یهو بیاد لپتو بکشه یا بخواد ببوستت اجازه میدی؟؟؟ همینطور که شما حریم داری و کسی نباید بهش تجاوز کنه شما هم به حریم بچه مردم احترام بذار 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای قربون آدم چیز فهم که متوجه مشکل اصلی من شدی  وقتی به یه نفر میگی میگن چقد بچه ندیده هستی ع ...

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده سلامتی بچت مهمتره خیلی رک بگو بوس نکنن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچه ندارم خودم ولی ببینم کسی بچه ی یکی دیگه رو میبوسه حرص میخورم  همیشه به این فکر میکنم بچ ...

همیشه یه عده آدم دور از جون شما نفهم هستن این کارو میکنن

ولی خب نسبت به قبل ترا خیلی بهتر شده کمتر این کارو میکنن

خداروشکر تو خانواده ما مخصوصا خانواده همسرم هیچکس صورت بچرو‌نمیبوسه همه فقط دست

ولی فک کن یهو یه غریبه از بیرون این کارو می‌کنه چقدر زور داره