2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس.... 💔💔

141 بازدید | 13 پست

واسه من ک پدر شوهرم بود 

واسه بچه هاش چطوره الان😔

نامزدم اون از همه  بد تره 

هنوز معلوم  نیست صاحب اون یکی ماشین  چی میشه پول میخواد نمیخواد دیع.... 😔

تنهاس برادرم نداره بجز مادر خودش اون یکی  مادرش و دو دخترش موندن  کوچیکن😮‍💨

عروسیمون قرار  بود پاییز بشه همه همکلاسام رفیقام عروسیشونه من دلم هزار پاره میشه اهه چرا باید مااا چقد ارزو  داشت برامون🖤😔

فامیلای نامزدم  میرن میان میگن عروسی  شما عروسی  نمیشه تعذیه میشه💔اخه نمیکن اینم دل داره 

نامزدم ک هوو انگار  من باعث شدم باباش  تصادف کنه بمیره ی سلامیم نمیده بم اونم بی دلیل امروز رفتم  بم سلامم نداد 💔😔

موقع اومدنی گفت میری  گفتم اره گفت باش 

خونه رسیدم  زنگ زدن بر نداشت دو بازه زدم بعد ی ساعت اینا گفتم خوبی  میگه  اصلا خوب، نیستم  جان کار داری گفتم ن گفت باشدا خدافظ

من خیلی  حساسم  یا ک چییی😕😕🙃🙃

خوب نیستم ب جز شما کسیو  ندارمممممم

👩‍❤️‍👨

راستش نفهمیدم چی شده

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

تو این شرایط توقع محبت نداشته باش، تو بهش محبت کن بعدم لطفا مدام زنگ نزن ، این زنگ زدنا بیشتر میره رو اعصابش !

اجازه بده هر وقت خودش هواتو کرد و بهت نیاز داشت باهات تماس بگیره

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این شرایط توقع محبت نداشته باش، تو بهش محبت کن بعدم لطفا مدام زنگ نزن ، این زنگ زدنا بیشتر میره ر ...

اخه بام نمیحرفه  ک محبتو بش نشون بدم🙃

نه دیگه مثل قبل زنگ نمیزنم خواستم شب بخیر بگم

👩‍❤️‍👨

اخه بام نمیحرفه  ک محبتو بش نشون بدم🙃 نه دیگه مثل قبل زنگ نمیزنم خواستم شب بخیر بگم

اشکالی نداره بزار یکم فاصله باشه، باید خودشو پیدا کنه!

تو این زمان سعی کن مزاحمت ایجاد نکنی، اگر هم یک درصد بهت گفت چرا تماس نمیگیری بگو نخواستم مزاحمت شم هر وقت دوست داشتی من در خدمتت هستم !

اینطوری هم ارزش خودتو حفظ میکنی و هم عشق و احترام بهش میدی

اشکالی نداره بزار یکم فاصله باشه، باید خودشو پیدا کنه! تو این زمان سعی کن مزاحمت ایجاد نکنی، اگر هم ...

چشم انشالله  خوب  بشه زود خیلی  نگرانش خیلی تو فمر پدره خیلیی  میرستم چیزیش بشه خدای نکرده 

👩‍❤️‍👨

عزیزم اگه تازگیا پدرش فوت شده بهش حق بده با این چیزایی ک گفتی غم از دست دادن پدرش یه طرف فشار روحی و روانی تنهایی مادرش خواهراش دیه همه چی روشه.

کنارش باش بهش دلداری و امید بده و اصلا ازش توقع بیجا نداشته باش. شاید حکمتی بوده عروسیتون عقب افتاده غصه نخور. 

چشم انشالله  خوب  بشه زود خیلی  نگرانش خیلی تو فمر پدره خیلیی  میرستم چیزیش بشه ...

نگران نباش لطفا، دلسوزی های مادرانه هم نداشته باش سعی کن مثل یک معشوقه رفتار کنی تا براش جذاب بمونی😘

عزیزم اگه تازگیا پدرش فوت شده بهش حق بده با این چیزایی ک گفتی غم از دست دادن پدرش یه طرف فشار روحی و ...

4 روز میشه 

میدونم خیلی سخته براش  ولی خب من ک کاری نکردم باهام نمیحرفه اصلا  انتظار ندارما  بشینه  بام بحرفه فقط ی، سلامم بام نمیحرفه چطور دلداریش بدم خو اصلا ی سلام نمیده با بدن هم ج نمیده😕

👩‍❤️‍👨

عیب نداره بهش زمان بده.  مگه تو نقشی داشتی تو این اتفاق؟ خواسته یا ناخواسته

ن اصلا خودم بیشتر ناراحتم واس فوت پدرش😔💔

چشم انشالله باگذشت زمان خوب بشه چیزی  ک میترسم نشه

👩‍❤️‍👨