2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست

813 بازدید | 42 پست

شاغلم و دربه داغون از لحاظ جسمی و روحی،تمام حقوقمو میارم وسط،یه قرون برای خودم نمی‌گذارم کنار

امشب با شوهرم بحثم شد گفت خوش اومدی اصلا از زندگی با تو راضی نیستم

درصورتی که شوهرم خیلی از زندگیمون راضی بود از وقتی که شوهر خواهرم پرش کرده از این رو به اون رو شده .می‌گفت هیچ کدوم از دامادها ازتون راضی نیستن.

خیلی دلم شکست و اشکم ناخودآگاه میاد

ناراحت تمام این سال هایی ام که کارکردم و آوردم وسط و من و تویی نکردم

بود خوردم ،نبود صدام در نیمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چیز میگم ناراحت نشیا

ولی حقیقته 

بیشتر مردهایی که زن شاغل میگیرن برای اینکه از پول خانم هم استفاده کنن 

پس فکر کردی دلیل اینکه شاغل ها خواستگار بیشتر دارن چیه

💍♥ i said yes 

اشکال ندارم فدا سرت از ابن ب بعد درستش کن هزارتومن از حقوقت و تو خونه خرج نکن هرچی داری و پس انداز ک ...

اگه نیارم باید گرسنگی بکشیم،حقوق اون خرج قسط ها میشه نمیدونم چکار کنم

امان از آدم بدجنس(شوهر خواهرتو میگم) 

منم یه بار گوش وایستادم ودیدم شوهرمو شوهر خواهرم داشتن پشت سر بابام حرف میزدن خیلی ناراحت شدم.... معلومه که سوءاستفاده میکنن😒

تو هم سیاست به خرج بده به شوهرت بگو اون خواسته زیر زبون تو بره اون جونش واسه آبجیم در میره.... به موقعش گوش شوهر آبجیتم بپیچون

امان از آدم بدجنس(شوهر خواهرتو میگم)  منم یه بار گوش وایستادم ودیدم شوهرمو شوهر خواهرم داشتن پ ...

شوهر خواهرم خیلی به خون همه تشنه است ،تو جمع با خواهرم دعوا میکنه و خیلی رابطه شون خرابه