2777
2789
عنوان

بیخود نیست که اینقدر از دنیا عقبیم

205 بازدید | 21 پست

یه عمل در پیش دارم.دکترم گفت کی میای بستری شی، گفتم تابستون بعدی ایشالا، چون نمیخوام مرخصی بگیرم (مشکلم فعلا با دارو قابل کنترله). با دوستام صحبت میکردم‌گفت برو یه هفته استراحت از دکترت بگیر.گفتم نمیخوام سال بعد با آرامش تو تعطیلات میرم عمل‌. بهم گفت اسکولی، همه همینکارو میکنن، فلانی سالی دوماه برا خودش مرخصی جور میکنه، اونیکی از ۵ ماهگی دکترش جور کرد رفت مرخصی، خودمم که ده روز ده روز مرخصیامو تمدید میکردم چند ماه نرفتم. متاسفم که پیچوندن و دزدیدن از کار یه فرهنگ‌شده. نتیجه این زرنگ بازیا یه جای دیگه تو زندگی  ادم خودشو نشون میده. امیدوارم اگه خودم ناخواسته تو کارم دارم کوتاهی میکنم متوجه بشم و تا فرصت هست جبرانش کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه خدا روشکر که  نکته هه روگرفتی توی زندگیت .هرکسی باید توی کارخودش بهترین باشه .البته اگه مثل شما ذره ای وجدان کاری داشته باشه .اگه هرکی توی هرکاری فقط ذره ای خدا مدنظرش باشه اون کاروبه نحو احسنت انجام میده 

حتما معلمی تابستون تعطیله ولی کارمندی که هر ماه سال داره کار میکنه این قضاوت نابجاس مرخصی و استراحت لازمه. حالا یکی اشتباه استفاده کنه مرخصیش میپره.

الان بهت میگن افرین خوب کاری کردی ال بل وجدان ولی این حقیقت درنظر نمیگیرن داری سلامتیت خطر میندازی ایشالا چیزیت نشه تا تبستون ولی دیدی حالت وخیمه این اداها بزار کنار سلامتیت خیلی مهم تره تا هرچیز دیگه ای. همین ادما نمیان اشک خونوادت پاک کنن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ممنونم عزیزم. نمیتونم لقمه ای که تو حق بقیه زده شده بذارم‌دهن پسر ۱۰ ماهم که مثل فرشته پاکه

همین جوری بمون احسنت بهت 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
اره متاسفانه خدا روشکر که  نکته هه روگرفتی توی زندگیت .هرکسی باید توی کارخودش بهترین باشه .البت ...

ممنونم. ولی بخدا نگفتم که بگم‌من خوبم. سال اول که وارد کار شدم بی تجربه بودم میدونم خیلی دین به گردنمه. ایشالا فرصت جبران داشته باشم

اتفاقا همونا بیشتر بهشون خوش میگذره و زندگی میکنن. دیدم که میگم

حق بقیه به کردن آدم باشه ردخور نداره که باید جواب بدی. مگر از روی نادونی باشه که شاید اون موقع کائنات ازت چشم پوشی کنه