2777
2789
عنوان

به نینی کوچولوم چی بدم واسه دل دردش

143 بازدید | 20 پست

مامانایی که تازه نی نی دار شدین میشه کمک کنید .‌نوزاد ۲۵ روز دارم همش دل درد داره چون تو خواب و بیدار همش به خودش میپیچه و سرخ میشه و انگار زور میزنه . به نظرتون قطره بگیرم از داروخونه یا تا شنبه صبر کنم ببرمش دکتر

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت کوچیکه اصلا از این جوشونده ها و دمنوش ها بش نده ببرش دکتر یا یکم شکمش رو اروم ماساژ بده،شکمش کار ...

اره کار میکنه . فکر کنم نفخ داره 

قطره کولیکید همونطوری که دوستان گفتن بده 5 قطره اگر دیدی سخته براش خوردنش چون یکم غلیظه با آب جوشیده رقیق ترش کن 

خودتم سعی کن خوراکی های نفاخ و گوشت گاو ی مدت کمتر مصرف کنی یا اگر خوردی بعدش چای نبات و عرق نعناع بخور 

بده من بخورمش بشگونش بگیرم خوب میشه ☺️☺️

وای وای نگو . خودم انقدر دوست دارم بچلونمش . ولی بلید با ملاطفت رفتار کنم 

قطره کولیکید همونطوری که دوستان گفتن بده 5 قطره اگر دیدی سخته براش خوردنش چون یکم غلیظه با آب جوشیده ...

مرسی . ضرر نداره که این قطره؟

دکتر داد گف روزی پونزده قطره بده

اها مرسی . فقط بچه تون همسن بچه من بود یا بزرگتر ؟ ببخشید انقدر میپرسم . چون سنش کمه میخوام مطمئن شم