چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 عنوان گیم نت 824 بازدید | 17 پست بچه ها من می خوام برم گیم نت ولی اولین باره هیچ آشنایی ندارمباید برم چی بگم؟بگم اومدم بازی کنم؟😂هزینه اش تقریبن چقدر میشه؟ساعتی حساب میکنن؟اسم بازی باید بگم؟کمک کنید کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂 1402/06/30 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 منم میامممم رفتی تا حالا؟ کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
3farzaneh3 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 898 نه باید بری بگی یه .... میخوامحالا یا سیستم(کامپیوتر ، PC)یا ایکس باکس یاPS4یاPS5اما تنهایی اگه گیمر حرفهای نیستی خیلی حال نمیده ها خصوصا که خیلی جو پسرونهای داره
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 یکی جواب بده کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
کاربر_کاربر۲۰۲۳ عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 455 بگو ممنون می شم فلان بازی رو برای من بیارید .قیمت هم متفاوته ، حالا چی می خوای بازی کنی ؟😁 ...
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 نه باید بری بگی یه .... میخوام حالا یا سیستم(کامپیوتر ، PC)یا ایکس باکس یاPS4 یاPS5 اما تنهایی ا ... دخترونه اس گیم نتش با یه نفر دیگه می خوایم بریم دو نفر کمه؟ کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 نه ولی میزارن دخترا برن بازی کنن مگه؟ دخترونه اس گیم نتش کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 بگو ممنون می شم فلان بازی رو برای من بیارید . قیمت هم متفاوته ، حالا چی می خوای بازی کنی ؟😁 نمیدونم من اصن تا حالا نرفتم تا حالا ام بازی نکردم داداشم نداشتم باهام بازی کنه 🙁 کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
3farzaneh3 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 898 دخترونه اس گیم نتش با یه نفر دیگه می خوایم بریم دو نفر کمه؟ اها از این دخترونه ها نه دونفره اوکیه فقط بازیا رو بلدی دختر😂🤔
کاربر_کاربر۲۰۲۳ عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 455 نمیدونم من اصن تا حالا نرفتم تا حالا ام بازی نکردم داداشم نداشتم باهام بازی کنه 🙁 خب می خوای به مرده چی بگی😂؟عزیزم راستی جایی برو امنیت داشته باشه ...
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 اها از این دخترونه ها نه دونفره اوکیه فقط بازیا رو بلدی دختر😂🤔 نه بلد نیستمباید بلد باشم؟ نمی تونه خودش یادم بده؟ کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
چیپس_ماست مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 809 خب می خوای به مرده چی بگی😂؟ عزیزم راستی جایی برو امنیت داشته باشه باشه عزیزم حتمامیگم یه بازیه خوب بیار بعدش هم یادم بده😂 کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
3farzaneh3 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 898 نه بلد نیستم باید بلد باشم؟ نمی تونه خودش یادم بده؟ چرا برو یاد میگیری بالاخره برو از یه جایی باید شروع کنی اولش خب سختته صبور باش یه گیمر ازت دربیاد😂😂