2777
2789
عنوان

منابع دروس عمومی

197 بازدید | 18 پست

دوستان من برای دروس عمومی کتابای زیرو دارم به نظرتون اوکیه ؟ 

رشتمم تجربی 

فارسی : 

دهم مبتکران 

یازدهم میکرو نقره ای ، دوازدهم : میکرو نقره ای 

+قرابت معنایی نشر الگو 

انگلسی : 

دهم میکرو نقره  و شهاب اناری 

یازدهم میکرو نقره ای 

دوازدهم میکرو نقره ای

عربی : 

دهم : مبتکران 

یازدهم : میکرو 

دوازدهم میکرو 

دینی : دهم مبتکران 

یازدهم خیلی سبز 

دوازدهم خیلی سبز 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

مگ عمومی برگشته؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن معدل حذفه عمومی چیزی نگفتن

معدل قطعی حذفه؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بله تاثیر معدل ۱۰۰ درصد حرفه  به صورت مثبته یعنی مثل کنکور ۱۴۰۱ و قبل اون

ینی من ک دهمم امتحانام معلما میگیرن؟بعد یه چیز دیگه الان معدل دهم کسی ۲۰ باشه تاثیر مثبت داره؟

ینی من ک دهمم امتحانام معلما میگیرن؟بعد یه چیز دیگه الان معدل دهم کسی ۲۰ باشه تاثیر مثبت داره؟

امتحانا‌ که سرجاشه 

یه دونه امتحان‌ بود  از آموزش پرورش میومد برای دوازدهما‌ هرچی نمره شد  تراز میدادن  با تراز کنکور جمع میشد‌ یعنی معدل تاثیرش به صورت قطعی بود 

الان شده تاثیر مثبت یعنی اگه نمره خوب داشتی به نفعته اگه نمره پایین‌ داشتی مشکلی نداره تاثیرش نمیدن