2777
2789

اولین بارش نیست ازدوسالگیش هرسال دارم براش میزنم 

نمیدونم چرا ایندفعه اینطوری شد 

از دیشبه آبریزش بینی داره ظهرم تب داشت طبیعیه؟ 

واکسنشم فرانسوی بود 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سالهای قبل واکسنش فرق داشته. نگران نباش داره حسابی ایمن میشه. مگر اینکه تو تزریقاتی از مراجعای ...

آره دیشبم رفتیم بیمار زیاد بود ولی اکثرمال پوست ومو بود 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

تاثیریم داشته؟ اخه میگن برا بعضیا عکس نشون داده

من که خیلی راضیم ازدو سالگی هرسال براش میزنم الان 5 سالشه اگرهم سرما بخوره در حد 3 روزه 

راستی یادم رفت بنویسم منم امسال هلندی زدم ابریزش داشتم و کمی تب. احتمالا فرمول واکسنو نسبت به سال قب ...

وای خداروشکر خیالمو راحت کردی عزیزم آخه تعجب کردم من هرسال میزنم براش اولین باره این مدلی میشه 

مریض بوده از قبل عزیزم بعد با این علائم داده. اگر بعد 72ساعت اوکی نشد ببردکتر

نه هیچ علائمی نداشت هیچی باورت میشه 

از دیشبه یه دفعه زیرو رو شد 

راستی یادم رفت بنویسم منم امسال هلندی زدم ابریزش داشتم و کمی تب. احتمالا فرمول واکسنو نسبت به سال قب ...

چند روز طول میکشه تا اوکی شه؟ 

چند روز طول میکشه تا اوکی شه؟ 

من خب بزرگسالم حدودا ۱ روز طول کشید برام دقیقا هم فردا ظهر واکسن  کمی تب کردم..واسه سن بچه ها نمیدونم. امیدوارم زود علایمش رفع شه. فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

من خب بزرگسالم حدودا ۱ روز طول کشید برام دقیقا هم فردا ظهر واکسن  کمی تب کردم..واسه سن بچه ها ن ...

مرسی عزیزم خیلی خیالمو راحت کردی 🌹❤