2777
2789
عنوان

من چرا اینجوری میبخشم؟😐😂

155 بازدید | 7 پست

نمیدونم چمه دونفر ضربه ی بدی زدن 

بعد از مدتهااا یعنی دوسال حالم اوکی شد!بعد گفتم واسه آرامش خودم میبخشمشون و واقعا بخشیدم ته دلم نه حس خوبی دارم نه بد 

بعد الان بعضی وقتا یادم میره بخشیدم تا اسمشون میاد فحش کششون میکنم دو ثانیه بعد یادم میاد عه من که مثلا بخشیدم!شمام اینجوریید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونموقع که بخشیدم دارم کارمارو میبینم:)

ینی سرت میاد؟

ربط نداره منی ک کسی رو نمیبخشم همینه

کلا کارما برای همه هست

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ینی سرت میاد؟ ربط نداره منی ک کسی رو نمیبخشم همینه کلا کارما برای همه هست

نه اونموقع ک نخواستم ببخشم هیچی اتفاقی واسشون نیوفتاد خوش و خرم زندگی میکردن همینکه بخشیدم دارم میبینم داره چی میشه یکیشون مریضیی بدی گرفت عجیبه نه؟

ب هر حال اره..

نه اونموقع ک نخواستم ببخشم هیچی اتفاقی واسشون نیوفتاد خوش و خرم زندگی میکردن همینکه بخشیدم دارم میبی ...

شاید..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..