2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا کنکور مجدد

188 بازدید | 15 پست

سلام

فرصت مجدد ویرایش انتخاب رشته اومده 

و خب فرهنگیان رو بزنم حتما دعوت میشم به مصاحبه 

دانش اموز زرنگ و درس خونی بودم بخاطر یه سری مشکلات پشت کنکور موندم و از درس دور شدم

حالا نمیدونم فرهنگیان برم یا بشینم باز بخونم برای کنکور ؟( پزشکی رو دوس ندارم و ب فیزیوتراپی بیشتر علاقه دارم )

ممنون میشم راهنمایم کنید

فرهنگیان کنکور سال بعد سختتر شده  عمومیها برگشتن

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

هرچی قبول شدی برو و خودت رو خلاص کن از این وضع بی سامان آموزش پرورش

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا فعال شده؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

فرهنگیان خیلی خوبه اگه دبیری بیاری فیزیو بهتره اما وضع خرابه مگه نمیبینی خر تو خره همینو برو از کجا ...

اخه دبیری شیمی فقط ی نفر میگیره اونم اولویت با شهر ما نیس

بقیشون همه آموزش ابتداییه

😓😓