2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از دفترچه چک کنین

چون مورد بوده یه دانشگاهی یکسال خوابگاه داده یکسال نه!

البته دولتی ها ب احتمال خیلی قوی دارن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اره دولتيه ميگن نداره ولي ت دفترچه نزده فاقد خوابگاه

نداره خودگردانه ولی نرو چون خیلی میخوره تو زوقت اصلا شبیه دانشگاع نیست بیشتر شبیه درمانگاهای روستاس😂سعی کن جای بری که نزدیک شهرخودت باشه وتاحد امکان خوابگاه بدن 

هنرشیراز نداره خودگردان داره فقط.خوددانشگاه ها اعلام میکنن که دارن یا نه 

ضي بودن هم از دانشگاه هنر شيراز و اصفهان 

نميدونم امسال كلا خوابگاه ظرفيتش نصف شده به خيليا خوابگاه نميدن 

نميدونم چيكنم دعا كن واسم 😢دانشگاهاي هنر پس كلا خوابگاه ندارنن

ضي بودن هم از دانشگاه هنر شيراز و اصفهان  نميدونم امسال كلا خوابگاه ظرفيتش نصف شده به خيليا خ ...

من که اصلا از هنر شیراز راضی نبودم ولی اصفهان خوبه نهایتش اگع نبود میری خودگردان خود دانشگاه به بجه ها خوابگاه خودگردان میده فقط شهریه داره