2777
2789
عنوان

من چیکارش کنم

71 بازدید | 8 پست

سلام من گفتم ب خواستگارم مشکوکم ک معتادباشه 

دیشب بهش خیلی جدی. گفتم اولش ناراحت شد ولی هیچی ب من نگفت ففط گفت برای خودم متاسفم که نتونستم اعتمادتو جلب کنم

بعدش کلا خیلی مهربون شدو سرشوخی بازکرده میگه میخوام ای فکرای بداز سرت بیرون بیاد حالا شکم بیشتر شده

همیشه همینه وقتی بجث جدی داریم میادشوخی میکنه وبحثا باخنده وشوخی تموم میشه ولی الان خیلی مشکوکم

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

هیج کس نیست راهکاری چیزی ب من بده😓

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا شک کردی اولش؟ چشاش قرمزه؟

بعضی وقتا خیلی خمار حرف میزنه اینم بگم ک شیرازی ولی یکی دوساعت ک میگذشت میدیدم وای چقدر سرحال شده و پرانرژی

بعد پیشم ک بود کلا خمیازه میکشید

چشماش ولی خمار واینا نبود

دوستاشم ادمای درستی نیستن