2777
2789

واقعا فهمیدن همچین مساله ای ساده ای انقدر سخته که شاید اونطرف دلش نخاد چندهزار نفر عکسشو ببین و یا درموردش نظر بدن؟

این چه خاله زنک بازی که میگن عکس میذاریم بگید کی قشنگتره کی سفیدتر کی لاغرتر و…

خوده من هروقت یکی تاپیک عکس میذاره استرس میگیرم میگم نکنه کسی عکس خودم یا اطرافیانم رو بذاره

اگر شما هم موافق هستین که دیگه این بی فرهنگی داخل این سایت رواج پیدا نکنه لطفا تاپید رو پربازدید کنید تا برسه به دست کسایی که اینکارو میکنن

اونا با علم به این موضوع که کار بدیه انجام میدن

خانواده توی تربیت کم کاری کرده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یادش بخیر. خاهرم عکس خودشو بعضی جاها استوری میکرد گفتم نزار. میگف عب نداره اشنا نیستن که‌ حالا فهمیدم غریبه چقد بهتر از اشناس

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر. خاهرم عکس خودشو بعضی جاها استوری میکرد گفتم نزار. میگف عب نداره اشنا نیستن که‌ حالا فهمید ...

اینجا سایت عمومی چندهزار نفرست گذاشتن عکس ی خانوم شاید خیلی گرون تموم بشه واسه اون بنده خدایی که از همه جا بیخیره

اینجا سایت عمومی چندهزار نفرست گذاشتن عکس ی خانوم شاید خیلی گرون تموم بشه واسه اون بنده خدایی که از ...

خودمم میدونم. منظورمو نفهمیدین. خاهرم معمولا عکسشو به اشنا نمیده. میگه غریبه کاریت نداره. اشناس ک خیلی پِی ادمه. اینجا هم همه عکس اشنا هاشون رو میزارن بدون رضایت. 

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

واقعاً 

و این موضوع که بدون اطلاع و رضایت طرف میان عکسشو میذارن ، حق الناسه 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید