2789

میخاست ماکسی بپوشه ولی میگه همه لری میپوشن من ماکسی یجوریه میخام مثل بقیه باشم میگه دلم میخاد تجربه کنم 

زود نیست براش؟ 

قد و وزنش خوبه قدش152 وزنش46

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه اشکال داره

یعنی میگم زود نیست واسش؟ خودش دوست داره امتحان کنه برای اولین بار

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی. 

خوشکله ک بپوشه.بچه دوسالشم میپوشه

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

اره یجوریی میشه. تم عروسی فرق دارا. لباس لریم خیلی رنگا وارنگه بهش میاد صد درصد

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
یعنی میگم زود نیست واسش؟ خودش دوست داره امتحان کنه برای اولین بار

😂چیش زوده.؟ بهت قول میدم شبیه فرشته ها بشه

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
😂چیش زوده.؟ بهت قول میدم شبیه فرشته ها بشه

پوشیده خیلی بهش میاد، خب پس مشکلی نیس

اپشکال نداره فقط امیدوارم توی عروسی و فردا صبحش خواستگاری نکنن ازش

چرا باید ازش خاستگاری کنن؟؟   ؟؟