2777
2789
عنوان

بالا آوردن نوزاد ۷ ماهه

1068 بازدید | 12 پست

دکتر زیاد رفتم نتیجه نگرفتم گفتند چون وزنش خوبه عیب نداره بالامیاره‌ ولی واقعا اذیتیم بخاطر بالا اوردنش کم بهش شیر میدم هر ۲ ساعت ۳ ساعت بیدار میشه شروع به جیغ زدن میکنه از گرسنگی زیاد غذای کمکی هم بالامیاره . بعد هربار تغذیه با شیر یا غذاهای کمکی چندین مرحله بالا میاره تمام لباسا و زندگی رو کثیف میکنه از همه بدتر اینه که شبا خواب خوب و عمیق و طولانی نداره چون شیر کم میخوره . یه مدتی که رفلاکس نداشت ۲۱۰ تا میخورد ۷ ساعت میخوابید. الان مدتیه ۹۰ تا میخوره همونم تا چندساعت هربار یه مقداری بالا میاره زود به زودم گشنه ش میشه نه خودش خواب داره نه ما .

برای بچه ۶ ماهه به بعد خواب شب خیلی مهمه و نباید واسه شیر بیدار شه. ولی این بالااوردنش معضلی شده که نمیتونم سیرش کنم 😥😣 از دکترا که جواب نگرفتم خسته شدم‌. اگه تجربه دارین بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😣 چرا دکترا انقد عاجزن خسته شدم بس دکتر بردمش

ميگذره فقط روحيتو حفظ كن الان خيلي از بچه ها يك مشكلي داره پسر منم تا يك سالگي خيلي بالاميورذ از بس شير ميخوره الانم همينجوره ولي ديگه بالا نمياره كلا تايك سالگي ماهيچه معدشون شله زود برميگردونن 

بچه داري سخته خدا به هممون كمك كنه

سلام دخترم دوماه متولد شده مادرش سینش کم شیر داره سیر نمیشه  اعصاب برام نمونده خیلی نگران دخترم هستم طفلکی لاغره . میشه لطف کنید یه راهی به نشون بدید که از این بی اعصابیراحت بشم

سلام دخترم دوماه متولد شده مادرش سینش کم شیر داره سیر نمیشه  اعصاب برام نمونده خیلی نگران دخترم ...

شیرخشک کمکی بدین. سلامتی بچه مهمه‌ . بچه ای که سیر نشه مدام گریه میکنه و خواب خوبی نداره وزن هم نمیگیره مادر هم اذیت میشه