2777
2789
عنوان

ماجرای ازدواج پسر هجده ساله

1391 بازدید | 31 پست

یه تاپیک دیدم که نوشته بود برادرش عاشق زنعموی مطلقش شده و میخوان ازدواج کنن یاد یکی از پسرای فامیل افتادم ،تاپیکه رو پیدا نکردم اینجا تعریف میکنم

حدود هفت هشت سال پیش یکی از پسرای فامیلمون که داشت خودش رو برای کنکور آماده میکرد با دوستش با هم درس میخوندن ،چون مادرش طلاق گرفته بود و نامادری تو خونه داشت پاتوقشون خونه دوستش بود،خلاصه کنکور رو که دادن آقا پسر عاشق مامان دوستش شده بود،خانمه هم با وجود داشتن دو تا بچه بزرگ یه هجده ساله و یه دوازده ساله از همسرش طلاق گرفت و به همه اعلام کردن میخوان ازدواج کنن، و چند ماه بعد عقد کردن،پسر بزرگه خانمه خودکشی کرد و پسر کوچیکه هم افسردگی شدید گرفت و پیش پدرشه ،خانمه هم داره مهرش رو قسطی میگیره با فقر و بدبختی دارن با هم زندگی میکنن ،یه بچه چهارساله هم دارن و در شرف طلاقن،نمیدونم چرا بعضی از خانمها حتی از سگ نر هم نمیگذرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه سمیه پسره عاشقه مادر دوستش شد و باعث شد دوستش خودکشی کنه خدایا این به کنار مادرش دیگه کیه اصلا من کی باشم قضاوت کنم فقط خیلی سمه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

امیدوارم خدا حتی واسه دشمن مون هم از این اتفاقات نخواد

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

🫤اوه اوه ،،، سم های امشبمم خوندم شب بخیر بای🤧☝️

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠